2777
2789
عنوان

همسایه مون ازبس اصرار کرد رفتم خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 31 پست

خب جمع میکردی خونشو

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بچن دیگ

یه بار همسایه ما به منو خواهرم خیلیییییییییی شدید اصرار کرد بیاین خونه ما شب نشینی

منو خواهرمم خیلی موذب بودیم دوره مجردی ،با آهو ناله و عزو جز  و عدم رضایت رفتیم، بالاخره در زدیم اومد دم در اصلااااا یادش نبود گفته بود بیاین، ما میگفتین دیگ اصرار کردی اومدیم،اونم میگفت چییی ینی چییی کی گفتم !!؟؟کلا نیم ساعت نشده بود کلا یادشرفته بود

بعدا فهمیدم طفلک قرص اعصاب خاصی میخوره گفتم شاید از عوارضش بوده چ میدونم

آخه همیشه میگفت بیا خونمون ولی من میگفتم بچه هام شیطونن نمیام خودش گفت اشکال نداره

خب باید موقع برگشتن جمع میکردی

من اگه جای برم اولا بچه ها رو کنترل میکنم ریخت پاش نکنن دوما حتما حتما موقع برگشت هرچی بچه هام اوردن و ریختن رو جمع میکنم

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
آخه همیشه میگفت بیا خونمون ولی من میگفتم بچه هام شیطونن نمیام خودش گفت اشکال نداره

عزیزم اصرارش ب این معنی نبوده بیا زندگیمو داغون کن برو

میتونستی بچتو کنترل کنی 

منظور شما رو از شیطونی قطعا متوجه نشده

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد

چیزی نیس.اگر بازم گف بیا یعنی اونقدر ناراحت نشده.اگر نگف یعنی سختش بوده

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

حالا که رفتی بهم ریختن باید جمع میکردی اونوقت جبران میشد 

دعا و سرکتاب بدون هزینه نیازی نیست برای دعا گرفتن هزینه های هنگفتی کنید mit.r_a32com@ پیج اینستاش هست