2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم هنوز توشوکه ازایماس که بریزه توخودش 

یه مدت همش بغلش کن شبها تو بغلت بخوابه بهش گل گاو زبون بده شربت گلاب و.. 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اون خانومه رو جرش دادی یا نه؟؟

نه بنده خدانیتش خیر بوده چون بمن گفتن یه افغانی برد حالم اینجورشد بعدش میون شلوغی دوباره گفتن اون افغانیه دنبالت میگشت به خرده اروم تر شدم نذاشتن درست تعریف کنم

نه بنده خدانیتش خیر بوده چون بمن گفتن یه افغانی برد حالم اینجورشد بعدش میون شلوغی دوباره گفتن اون اف ...

الهی خدا عمرش بده

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

3 شب.. ❣️  کجا بود چرا گمش کردی چطور پیداشد الهی خدا به دلت آرامش بده اشکم دراومد بخدا

۳ساعت گم کردم ۳شب تاصب بیدارنشستم بالاسرش الانم اگه۳شب گم میشدشک نکن میمردم توبازار گم کردیم رودوچرخه بود یه خانم و آقادیده بودن من میپرسم ب هرکی میرسم  نشونی میدم پیداکرده بودن برده بودن کلانتری تامنودیددستاشوبازکردگفت منوولکردی رفتی من گریه اون کریه۴سالشه

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
وایییی خوب چیشد الان پیدا شده؟

۳ساعت گم کردم اره خداروشکرنذرتسبیح و گوسفندکردم 

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
۳ساعت گم کردم ۳شب تاصب بیدارنشستم بالاسرش الانم اگه۳شب گم میشدشک نکن میمردم توبازار گم کردیم رودوچرخ ...

آخ عزیزززم  چقدر بچه ها اون لحظه احساس بی پناهی میکنن 😭😭😭😭

چطور پیداش کردی 

برده بودن کلانتری ۳ساعت دوییدم هرجابگی رفتم اخراش دیگه نفسم میگرفت اگه یه ساعتم پیدانمیکردم میمردم 

کجا بود

تاماروندیده برگشته دنبالمون شلوغ بود کلانتری داده بودن 

برده بودن کلانتری ۳ساعت دوییدم هرجابگی رفتم اخراش دیگه نفسم میگرفت اگه یه ساعتم پیدانمیکردم میمردم&n ...

شوهرت گفتی فلج شد الان حالش خوبه؟