2777
2789

اینم اثبات 

https://s4.uupload.ir/files/img_۲۰۲۱۰۷۲۴_۰۰۴۸۴۰_k8ux.jpg

باید هایلایت آبی کنین تو گزینه ها بزنین مرور خیلی متاسفم برا همتون😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازچیشده😕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

باشه شما راس میگی

خودتو داداشت بکشین بیرون از خانواده زن داداشت

برین قبر بخرین بشینین کنارش با لباس مشکی

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

فقط یک سوال

تو این اوضاع شما چطور وقت کردی از چک عکس بگیری؟مگه نباید دست خانومش باشه؟شما وسط دست به دست شدن چک عکس گرفتی؟

واقعا این برام سواله 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
عزیزه من بچه‌ سه ماه چطور سقط کرده؟؟؟ خوب باید کورتاچ بشه اونم با اجازه شوهر خوب درست بگو 

غیر قانونی بخدا نمیدونم هیچی معلوم نیس داداشمم درست نمیگه فقط به خواهرزنش بد و بیراه میگه میگه کار اونه