2777
2789
عنوان

بدبختی!

574 بازدید | 13 پست

بچه ها این تاپیک میزنم فقط برا درد دل چون واقعا ناراحتم،سه روزه مامانم منو از خونه بیرون کرده بود امشب برگشتم خونه،نمیدونم چکار کنم،سه روز نامزدم پیچوندم،تماسا قرار ها،بنظرتون از من بدبخت تر کیه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا بودی توی این ۳ روز !!!!

اخه مگه میشه همچین چیزی....

مادر  دخترشو بیرون کنه...

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
کجا بودی توی این ۳ روز !!!! اخه مگه میشه همچین چیزی.... مادر  دخترشو بیرون کنه...

تو ماشین روزا،رفتم‌شهر دوستم گفتم برا کاری اومدم روز تو ماشین شب خونه دوسم😔

چرا بیرونت کرد عزیزمم😢

چون طلاق گرفتم ،اصلا باهام نمیسازع چند ساله،میخاد ازدواج کنم بچه ها من چطوری با۲۷سال سن بشم زن مرد۴۵،در حالی ک کسی ک همو دوس داریم ۳۰سالشه

منم خیلی بدبختم  عکسای دوست پسرمو نگاه کردم اینقدر گریم گرفت اصلا نمیتونم فراموشش کنم زندگیم خ ...

دعا برا خواهرم بچه دار نمیشد هزار دکتر درمون کردن نشد رفتین پیشه سیده ایی واسش انجام دادم غسل کرد چیزی داد خیلی چیزا داد خدا خیرش بده الان خواهرم حامله است یکی هم واسه خودم برگشت معشوق الان برگشت بعد شمارشو به دوستام دادم واسه بخت گشایی دوستم عقد کرده خدایی کارش درسته دستشم سبکه   ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ حتما بهش پیام بده دستش خیلی سبک بود واسه خواهرم ک حامله شد دروغم نیس مرضم ندارم