2777
2789
عنوان

سردیه بعد خیانت 😔

528 بازدید | 25 پست

بعد خیانتای همسرم دیگه انگار بی حس شدم نمیدونم دقیقا چمه دیگه میل ندارم بهش نزدیک بشم... حتی تو رابطه مثلا از بوسیدنش خوشم نمیاد... دیگه ارضا نمیشم... بنا ب دلایلی فعلا نمیتونم طلاق بگیرم... چیکار کنم خانما؟ مشاورم نتونست زیاد کمکم کنه.... دیگه برام مهم نیس کجا میره با کی میره.... انگار نباشه حالم بهتره... دوست دارم تنها باشم تنهایی برام خیلی شیرین شده

حتی فکرشم عذاب آوره چقد صبوری

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته عزیزم   

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

خانما دوست داشتین در مورد تاپیک قبلیمم نظر بدین چون دوست منم همین مشکل داره

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
وااای چقدر شبیه منی 😭😭😭 منم دیگه میخوام نباشه اصلا میکه میخوام چند روز دیگه برگردم خونه حالم بده ...

مگه کجاس که نمیخواد بیاد خونه؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
شوهرت متوجه سردی شما شده؟  متوجه شده با خیانتش  چه بلایی سرت آورده؟

کاش می‌فهمید.... اما دیگه اینم مهم نیس.... دیگه گریه نمیکنم... از دسش ناراحت نیسم... فقط میخوام حالم خوبشه.... از این شرایط دورررر شم... چم شده من 😭😭😭

میدونه عوض شدم اما کار خاصی نمیکنه.... انگار بی نطمی عادت ماهانمم ب خاطر همین چیزاس😔😔

یعنی معذرت خواهی نکرده؟

بهت محبت و توجه نمیکنه؟ 

تلاش نمیکنه که از دلت دربیاره؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.