2777
2789
عنوان

شوهرم میگه موهات رنگ نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 2306 بازدید | 111 پست
شوهر منم فقط مشکی 

من نمی‌دونم مردا چرا اینجورین

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اصلا و ابدا رنگ نکردم خیلی هم راضی ام جنس موهام هم خوب مونده همه هم بهم غبطه میخورند که آفرین دست نزدی . رنگ چیه اخه موها دو رنگ میشه حی باید تمدید کنی زود سفید میشه موها خشک میشه و گاهی سن را بالا نشون میده

خدایا شکرت

ینی ازش میترسی نمیبری رنگ کنی؟...خداییش من خیلی تعجب میکنم ک مثلا مرد بگه رنگ کن‌رنگ نکن  خانمم بگه چشم....خیلی شوهر زلیلی ...بدون‌اجازش ابم‌نخور

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
منم الان ۵سال هست البته چندبار رنگ کردم یک بارش فقط روشن بوده 

منم ۵ سال ازدواج کردم تا حالا رنگ نکردم😆البته با اختیار خودم رنگ ب چ درد میخوره، همسرمم همش میگه رمگ کن موهای من سفید شده موهای تو هم سفید بشه میگم برو بابا😂

من خودم آرایشگرم از رنگ مو خوشم نمیاد آخرین بار عروسیم رنگ مو گزاشتم شوهرمم میگه هرچی عشقته رنگ میزنی بزن نمیزنی نزن فقط از گرم پودر متنفره وقتی میزنم میگه بشور پاکش کن ولی در کل رنگ مو زیاد خوب نیست مو داغون میشه مخصوصا دکلره

ینی ازش میترسی نمیبری رنگ کنی؟...خداییش من خیلی تعجب میکنم ک مثلا مرد بگه رنگ کن‌رنگ نکن  خانمم ...

ترس ندارم ولی دوس ندارم ناراحت بشه اونم برای من همینجوری هرکار ک دوس نداشته باشم انجام نمیده

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

من خودم آرایشگرم از رنگ مو خوشم نمیاد آخرین بار عروسیم رنگ مو گزاشتم شوهرمم میگه هرچی عشقته رنگ میزن ...

آره خب مو داغون میشه ولی هر از گاهی خوبه 

شوهر منم بدش میاد از کرم پودر

منم ۵ سال ازدواج کردم تا حالا رنگ نکردم😆البته با اختیار خودم رنگ ب چ درد میخوره، همسرمم همش میگه رم ...

خوبه ک خودت دوس نداری دیگه

دیشب بهش گفتم نمیخوای پول رنگ بدی بده لباس بخرم  بهم داد 😐فکر کردم بهونشه پول نده

آره اتفاقا منم دیشب بهش گفتم یه ۵۰۰بزار کنار واسه رنگ دیگه هیچی شروع کرد ولی اینجوری بهم میده واسه لباس اینا