2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمائید 

سلام

من لیسانس نرم افزار دارم

و بعد از اینکه سالهاست از درسم میگذره شروع کردم به یادگیری فلاتر

در حال حاضر ابزارهای کار رو نصب کردم و مشغول مرور مفاهیم بیسیک برنامه نویسی ام.

برای آدمی با شرایط من میشه آینده ای تو این زمینه متصور بود

میحوام فلاتر بخونم و تو اپ های موبایلی باشم

اصلا فلاتر بازار خوبی داره؟

و برای من که برنامه نویسی اندروید نکردم قابل یادگیری و بهره وری هست ممنون

خدایا تنهامون نزار
سوالت چیه عزیزم 

سلام

من لیسانس نرم افزار دارم

و بعد از اینکه سالهاست از درسم میگذره شروع کردم به یادگیری فلاتر

در حال حاضر ابزارهای کار رو نصب کردم و مشغول مرور مفاهیم بیسیک برنامه نویسی ام.

برای آدمی با شرایط من میشه آینده ای تو این زمینه متصور بود

میحوام فلاتر بخونم و تو اپ های موبایلی باشم

اصلا فلاتر بازار خوبی داره؟

و برای من که برنامه نویسی اندروید نکردم قابل یادگیری و بهره وری هست ممنون

خدایا تنهامون نزار
سلام من لیسانس نرم افزار دارم و بعد از اینکه سالهاست از درسم میگذره شروع کردم به یادگیری فلاتر در ...

سلام عزیز دلم اول اینکه  برنامه نویسی ابدا ربطی به استعداد و اینکه شما چقدر از درست میگزره نداره و کلا کلا کلا پشتکار و تمرینه زیاده این از این دوم اینکه بلههه معلومه که برنامه نویس شغل پول سازیه و کما اینکه ضمانت اینده رو هم میکنه سوم اینکه سخترین زبان برنامه نویسی به نظر من جاواست و بعد اون سی و سی سی پلاس و خیلی برنامه های دیگه که حالا از حوصلت خارجه بخوام در موردش ادامه بدم اگر برات امکان داره کلاس ثبت نام کن اگر نه تو سایت های خوب مثل فرا درس یه سرچ بزن بعد برو تو شرکتای دانش بنیان که سه ماه الی ۶ ماه کاراموزی دارن که بعضیاسون با حقوق و مزایاس کار کن قطعا بعد از یک سال فیری لنسرینگ برای خودتی و درامد بسیار خوبی کسب میکنی چون اندروید و ایواس هروز در حال پیشرفتن 

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 
سلام عزیز دلم اول اینکه  برنامه نویسی ابدا ربطی به استعداد و اینکه شما چقدر از درست میگزره ندار ...

ممنون ازت بخاطر پاسخگویی و وقتی که گذاشتی

تا حالا جاوا کار نکردم

اما سی و ++c تو دوران دانشجویی کار کردم و اتفاقا در سطح پروژه های دانشگاهی بد هم نبودم و کلی برای بچه ها پروژه کد زدم اون وقتا

من ورودی سال ۸۰ بودم در دانشگاه

حقیقتش به گفته اسلتید و دوستان زمان دانشگاه بهم می گفتن تو این زمینه مستعد هم هستم. البته نقل قول اونا😉

اما الان ترس از رویارویی با این شرایط رو دارم ۳۷ سالمه و خب خیلی گذشتع 

بچه هام کوچیک بودن و دور بودم از فضای کار و درس

هر چند تا ۵ سال پیش کارمند بودم در اداره ای و بعد ۱۱ سال استعفا دادم

به نظرتون میتونم به خودم امیدوار باشم

اینم بگم آدم علاقه مند و تا حدودی پرتلاشم 

آیا کار من هست این راه؟

خدایا تنهامون نزار
ممنون ازت بخاطر پاسخگویی و وقتی که گذاشتی تا حالا جاوا کار نکردم اما سی و ++c تو دوران دانشجویی کا ...

البته که هست هزار سال دیگه و هزار بار دیگم بگین من میگم بلهههه ما هم میتونید موفق باشید هم میتونید بهترین باشین کسیو میشناسم که مدیر شرکت مخابرات بود و ۴۰ ساله خدا شاهده از کارش اومد بیرون و دنبال برنامه نویسی رفت البته زبان جاوا اسکریپ الان شرکت خودشو‌ داره و خیلی موفقم هستن عزیز جان سن فقط یه عدد و کیلیشس نه بیشتر من‌مطمئنم شما از پسش بر میاین و جزو اون بهترینا میشیم 

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 
ممنونم  مرسی از پیام امید بخشت.

عزیزم امیدوارم خیلی زود شرکت خودتونو داشته باشین و خیلی خیلی موفق بشین ❤️❤️❤️❤️❤️