2777
2789

سلام 

یک هفتس کرونا گرفتیم خانوادگی،انقدر براتون بگم که توی عمرم مریضی به این سختی نکشیدم تازه ریه ام فقط ۲۰درصد درگیر شد و عملا مشکل ریه ندارم اما حس چشایی و بویاییم کاملا از دست رفته،هیچی نمیفهم هیچی، افسردگی گرفتم …کسی میدونه چقدر وقت طول می کشه تا برگرده؟کسی بوده اینطوری؟

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هر كسي فرق ميكنه اكثرا يكي دوماه طول ميكشه مادرشوهرم ميگفت جاريم يكساله حس بويايي اش ميگه برنگشته

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
برای من و خواهرم کمتر از یک هفته برگشت،بخور اکالیپطوس خیلی خوبه

عزیزم مال شمام به طور کامل از دست رفته بود؟من حتی شیشه ی ادکلن رو که می گیرم جلوی دماغم نمیفهمم هرچی هم میخورم انگار آب میخورم 

سلام من بویایی از دست دادم فقط ریه ام هم درگیر نشد حتی . اگر خواستید داروی امام کاظم بخورید برای من همون جلوی پیشروی بیماری رو گرفت . و گلاب بو کنید . با این که هیچی متوجه نمیشید توی یه ظرف گلاب بریزید و روزی چند بار بگیرید زیر بینی و نفس عمیق بکشید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سلام من بویایی از دست دادم فقط ریه ام هم درگیر نشد حتی . اگر خواستید داروی امام کاظم بخورید برای من ...

سلام عزیزم چقدر وقت طول کشید؟من حس چشاییم هم از دست رفته 

عزیزم مال شمام به طور کامل از دست رفته بود؟من حتی شیشه ی ادکلن رو که می گیرم جلوی دماغم نمیفهمم هرچی ...

اره عزیزم منم همینجوری بودم هروز صبح عطر بو‌میکرم که شاید برگشته باشه ولی خب یهو مثل قبل نشد طی دو الی سه روز تدریجی از بین رفت و به همین روند برگشت

منم با امروز ی هشت روز ک کرونا گرفتم خیلی اذیت شدم مثل شما بویایی و چشایی ندارم 

میشه بگی عکس ریه نشون داد ک ۲۰ درصد درگیری؟

من دیروز عکس گرفتم و فردا پزشک میبینه ولی تو جواب کتبی چیزی از درگیری ریه ننوشته اما من سخت نفس میکشم

تازه یه هفتس علایم دار شدی؟

از چهارشنبه هفته ی قبل ،کرونا دلتا گرفتم علایمم خیلی شدید بود ….الانم هنوز حالم خوب نیست زیر سرمم 

خداروشکر کن خدب شدی من پارسال گرفتم خوب شدم ولی الان بازم علاعم دارم علاعمت اول با چی شروع شد

اول یکم گلوم میسوخت خیلی کم بعد از دو روز با تب و لرز شدید از خواب پریدم بدن درد شدید انگار که با چوب به جونم افتادن خوردم کردن و …