2777
2789
عنوان

لکه بینی میتونه نشانه بارداری باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میشه من و تو برا عید غدیر عیدی بگیریم و مامان بشیم ؟

خداکنه😔

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

اگر فقط به لکه بینی باشه که من از قبل ازدواج سالی چندبار باردار میشدم 

عزیزم حالا ایشالا که باردار باشی دلت شاد بشه ولی این لکه بینی دلیلی برای بارداری نیست 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
بچه ها تروخدا دعا کنید من باردار نباشم.امروز موعدم بود،پریود نشدن.نگرانم

نترس نیسی منم خیلی  اینطور بودم

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
ماه چندم اقدامی

یسال بیشتر

اگر فقط به لکه بینی باشه که من از قبل ازدواج سالی چندبار باردار میشدم  عزیزم حالا ایشالا که با ...

عزیزم خب وقتی اقدام داشته و لک لانه گزینی هم از نشونه های بارداری میتونه باشه آدم شک میکنه وگرنه دختر مجرد با بکرزایی میخواد باردار بشه ک شک کنه

خدایا شکرت .....