2777
2789
عنوان

الان چی حالتون خوب میکنه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 112 پست
@sasasasasasasasa     ر‍یپ نشد پیامت🤦‍♀️دخترم بابا آقا نیستم

میدونم داشتم شوخی میکردم اینجا اصن رو اقایون ریپلای نمیزنم😂😂😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

کدوم شهری؟ جات خالی امروز یه ایرانسل گرفتم ۳۵ تومن ۳۵ گیگ نت داره و ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه رایگان

اصفهان 

چه خووب

من خو فعلا با اخرای نتم یه مرور گر نصب کردم توش سرچ کردن و باز کردن سایتا رایگانه خودش نت  درون برنامه ای میده این مدت که نت ندارم تو نی نی سایت مشغول باشم🥲😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصفهان  چه خووب من خو فعلا با اخرای نتم یه مرور گر نصب کردم توش سرچ کردن و باز کردن سایتا رای ...

عهههه منم میخاممممم

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

خوب بشم . به پدر مادرم کمک کنم 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

فقط مردن حالمو خوب میکنه

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏