2777
2789
عنوان

اونایی که سهمیه جانبازان کنکور دارن جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 32 پست
خیلی خوب بود😂میگن قراره شورای عالی انقلاب فرهنگی به دستور رهبری برای اصلاح سهمیه ها اقدام کنه 

به خدا

سال۹۹ تو امل ی جوونه رشته ریاضی رفت کنکور لاد اومد دید بد شده بعد خودکشی کرد

ولی ی دختر شبش پارتیه با ... چون ددی گرام جانبازی ۸سال دفاع مقدسی بود ولی رتبش میشه۳۰۰

انشالله تغیر پیدا بشه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سهمیه ها بچه هارو نابود کرده اونروز ک سهمیه هارو بردارن من از خوشی غش میکنم 

اره واقعا

خییلی حق‌خوری در حقه ماهاست که سهمیه نداریم

میتونم قول بدم صاحب این کاربری ندونه راهیان‌نور کجاست ندونه میم چیه

ولی چون پدرش رفته این باید حالشو بکنه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
اره واقعا خییلی حق‌خوری در حقه ماهاست که سهمیه نداریم میتونم قول بدم صاحب این کاربری ندونه راهیان‌ ...

دقیقا 

تازه اوناییم ک قبول میشن و ب ی جایی میرسن قبول ندارن ک با سهمیه رسیدن 😐میگن تلاش خودمونه

😂😂😂😂انقدر تاثیر داره که دوست من که درسش خوب نبود الان تخصصشم گرفته . ولی من که با زحمت خودم پرست ...

دوستت رتبه ش اندازه شما بود؟ و اینکه ایشون چه رشته ای قبول شدند؟ 

دوستت رتبه ش اندازه شما بود؟ و اینکه ایشون چه رشته ای قبول شدند؟ 

نه از من بدتر بود ولی با سهمیه پزشکی تهران اورد . اگه سهمیه زیر ۵۰ درصد دارید باید تلاش کنید . اگرم زیر ۲۵ درصده دارید بیشتر تلاش کنید .اگرم با سهمیه قبول شدین تو رو خدا قرطی بازی در نیارید شهدا رو هم فراموش نکنید