2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین مقصرم یا نه

346 بازدید | 17 پست

سلام تاپیکهای قبلیم گفتم که داداشمو خانمش ازهم جداشدن۰چون داداشم راننده س خونه وماشین داده به خانمش که بچه رو هم نگه دار یه پسر۱۴ساله دارن فقط وقتایی داداشم میاد شهرمون میاد پبشش داداشمم پیش مامانمینازندگی میکنه۰هفته پیش فهمیدم زنش کرونا گرفتم زنگ زدم حالشو بپرسم گردن نگرفتم گفت ریه هام عفونت کرده بستری ام کرونا ندارم۰باز من به روش نیاوردم چون نزدیکای اومدن داداشم بود زنگ زدم که قضیه اینا اومدی خونع اینسری امیرحسینو نیار خونه مامان اینا۰

اما داداشم احتمالا چون دلش نیومده به پسرش بگه نیا خودش اصلا نیومده شهرمون دوباره بار زده رفته۰ولی پسرشو مامانش فرستاد خونه بابام من ناراحت شدم اما گفتم حالا چون اومده گفتم پس باید دوهفته بمونی اینجا وپیش مامانت نری اونم قبول کرد۰بماند که بازم نمیگفتن کروناست اما بعد دوروز که مامانش مرخص شد این به مامانم گفت میرم خونه خاله ام نگو دروغ گفته رفته خونه مامانش۰منم زنگ زدم تصویری گفت اومد حیاط غذا میخورم ونمیرم پیشش مامانم۰ناراحت شدم بهش گفتم ما که گفتیم نرو پیشش مامانت حالا که رفتی پس باید ۱۰روز نیای خونه مامانبزرگ الا تازه گردن گرفتن کروناست۰داداشم هنوز نیومده ولی امارو دادن بهش واحساس میکنم از من دلخوره۰الان من عذاب وجدان دارمبخاطر داداشم از طرفیم چتره ای مداشتم مامان وبابام سنشون بالاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جمله  هم درست نفهمیدم

زن سابق داداشم کرونا گرفته پسرش با اون زندگی میکنه۰برادرم راننده ست با پدرومادرم زندگی میکنه۰ازش خاستم چند روز نیاد خونه بابامینا زم ناراحت شدن

بعضی میگن خودش باید بفهمه نیاره اما من میگم کسی که نمیفهمه رو باید بهش گفت۰از دلخوری داداشم ناراحتم اخه دوهفته یا بار میاد۰اما پسرش حرفمو گوش نکرد رفت پیش مامانش چند روز پیش تازه امروز کرونای مامانش تموم میشه۰چاره ای نداشتم

عزیزم خیلی کار خوبی کردی بخاطر پدر مادرت داداشتم اگه درک داشته باشه حتما میفهمه و نیازی به ناراحت شدن نیست 

مشاوره رایگان پوست مو انجام میدم هر مشکلی داشته باشین در خدمتتون هستم (اگه سوالی هست درخواست بدید) 
عزیزم خیلی کار خوبی کردی بخاطر پدر مادرت داداشتم اگه درک داشته باشه حتما میفهمه و نیازی به ناراحت شد ...

متاسفانه درک نمیکنه فقط بچه هاشونو میبینه اصلا پدرومادرم براشون مهم نیست وگرنه نیازی به گفتن من نبود۰

خب حالا چی شده؟ داداشت دعوا کرد باهات؟

دعوا نه ولی یه جوری سرد شده جواب تلفنمو به زور میده بخدا من مقصر نیستم ولی اونا شعورشون باید خودش برسه ونیازی به گفتن من نباشه۰پسر قشنگ تو رفت وامد بود به خونه مامانم ومامان خودش خدا خواست فهمیدم

بگو کل جهان باکرونادرگیرن وشما نمیخواییم قبول کنین ک خدا ناکرده اگه پدرومادر که سالخورده ان کرونا بگیرن بیچاره میشیم وامکان نجات پیدا کردن این افراد از کرونا خیلی کمه، جالبه پسرشونم میدونه کارش درست نیس که پنهون میکرده عجبا

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
بگو کل جهان باکرونادرگیرن وشما نمیخواییم قبول کنین ک خدا ناکرده اگه پدرومادر که سالخورده ان کرونا بگ ...

برادرم الان سه هفته ست مونده بندر فقط بخاطر اینکه از اون زنه وغرغرکردناش میترسه۰میترسه یه موقعذبیاد وزنه بگه چرا بچه رو نبردی پیشت۰

برادرم الان سه هفته ست مونده بندر فقط بخاطر اینکه از اون زنه وغرغرکردناش میترسه۰میترسه یه موقعذبیاد ...

وااای اون چه زنیه ک حتی بعد جدایی هم انقد مخوفه😟اونم بندر این وقت سال ک خرماپزون رو تحمل میکنه اما غرغرای اون زن رو نه... 

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
وااای اون چه زنیه ک حتی بعد جدایی هم انقد مخوفه😟اونم بندر این وقت سال ک خرماپزون رو تحمل میکنه اما ...

بخدا تا وقتی شوهر اون بود دوماه دوماه نمیومد خونه اون میگفت فقط پول میگفت اون چند روزم که میومدم باید تو ماشین بخابم۰الان از نظری مالی کاملا تامینش میکنی هیجی واسش کم نمیزاره ولی اصلا نمیتونع اون زندگی رو تحمل کنه