2777
2789

اول شکرد بزارم بجوشه بعد زعفرونو بزارم دم کنم .بریزم توش باهم بجوشن .بعدش بردارم..اینجوری دزسته من تا حالا درست نکردم..چقدر زعفرون برا چقدر شکره اندازه هاشونم.بگین لدفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شربت زعفرون را با نبات درست میکنم میذارم نبات با آب بجوشه و زعفرونم با یخ میذارم که رنگش باز بشه بعد که اون نبات جوشید و حل شد تو آب میذارم سرد بشه بعد خاکشیر و تخم شربتی میریزم تو پارچ با همون آب نبات و زعفرون و گلاب و هل و بهش آب اضافه میکنم تا شیرینش به دلخواهم بشه بعضی وقتا بجای هل ی نک قاشق چی وانیل میریزم 

زعفرون رو نجوشون اخرش که زیر شکررو خاموش کردی زعفرون رو بریز...زعفرون بجوشه بوش از بین میره اگه دوس ...

چقدر زعفرون برا دو کیلو شکر بریزم..من میخوام زیاد درست کنم دو کیلو اینا بشه .لیمو بنذارم خراب نمیشه یا موقع خوردن بندازمش

چقدر زعفرون بگیرم برا دو کیلو شکر

راستش من نمیدونم...من چشمی اندازه میکنم...زیاد پر زعفرون نکن حیفه

هرچقدر به نظرت کافی بود بریز داخل شکر...‌

بعد بریز داخل لیوان آب بریز ببین رنگش خوبه یا نه...کم بود باز بریز

راستش من نمیدونم...من چشمی اندازه میکنم...زیاد پر زعفرون نکن حیفه هرچقدر به نظرت کافی بود بریز داخل ...

مقلا سی تومتی بگیرم دم کنم بسته برا دو کیلو شکر من تا خالا زعفرون نگرفتم دمم نکردم .باید مثل چایی دم کنم؟

مقلا سی تومتی بگیرم دم کنم بسته برا دو کیلو شکر من تا خالا زعفرون نگرفتم دمم نکردم .باید مثل چایی دم ...

از این بسته ای کوچیکار بگیر...با زعفرون ساب یا اگه نداری با گوشت کوب بکوب زعفرون رو...نصف استکان یا کمتر آب جوش بریز روش روی ظرف در بذار ده دقیقه یک ربع بذار بمونه....بعد استفاده کن...