2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥰😢

1_ هیچوووووووقت در هییییچ شرایطی از خودت جلوی شوهرت بد نگو چون مردا خیلی از چیزا رو نمیبینن و جزئی بینن و تو اونارو متوجه اون مشکلت میکنی

2_ هیچووووقت با خانواده شوهرت درددل نکن مخصوصااااا جاریت چون بعد میشه تیشه و ریشه خودتو میسوزونه

3_ هیچووووقت جلوی خانواده شوهر از خوشی هات و تفریحات و چیزایی که خریدی و قیمتشون نگو چون به شدت اگه بد باشن از چشمشون میفتی بهت حسادت میکنن و یه جوری بهت ضربه میزنن

4_ هیچووووقت از شوهرت جلوی خانواده شوهر تعریف نکن بدشو هم نگو

5_ هیچوووووووقت به شوهرت بی احترامی نکن و غرورشو نشکن و این احترام هم توی جمع خیلیییی داشته باش

6_ همیشهههه وقتی شوهرت میاد خونه اول استقبال گرم و نوشیدنی و بعد غذا و کمی استراحت و بعد دد برو سراغ گفتن مشکلات به شوهرت 

7_همیشهههههه اول به سر و وضعت و شوهرت برس بعد به خونت

8_ آخرین نکته مردا دوتا چیز واسشون مهمه شکم و زیر شکم🙈  همیشه توجه خاسی به این دوتا گزینه داشته باش

اگه چیز دیگه ای یادم اومد میگم بهت

مرسی عزیزدلم ک وقت گزاشتی خیلی خوب بود🌸💕

خواهش میکنم عزیزم 

در مواقع دعوا و بحث هم سریعا خودتو مشغول کن یا برو تو یه اتاق دیگه تا جواب نداده باشی و بحث بالا بگیره 

اگه پشت سرت اومد قانعش کن که بحث و تموم کنه و هر وقت آروم شد منطقی راجبش حرف بزنین

پسرای الانو منطق؟یه مشت عصبی از خود راضی خدا بخیر کنه

عزیزم مردا همشوووون بچه آن به خدا یه ذره باهاشون راه بیای دنیارو بهم میریزن به خاطرت 

یه وقتایی اگه حق با تو بود و اون قبول نکرد تو با سیاست پیش برو بگو آره عزیزم درست میگی حق با توئه بحث که خوابید اون خاسته یا مشکلو کم کم حلش کن جوری که دعوا نشه دوباره

احترام شوهرتو نگه نمیداشته یااون احترام تورو؟

همه ی این چیزایی که بهت گفتم تجربه هایی بود که از روی بچگی و نفهمی و بی سیاستی و زود ازدواج کردن به دست آوردم 

الان دارم سعی میکنم روابطمونو ترمیم کنم 

عزیزم مردا همشوووون بچه آن به خدا یه ذره باهاشون راه بیای دنیارو بهم میریزن به خاطرت  یه وقتای ...

چطوری باهاشون کنار بیام ببخشید ک بحثو باز میکنم من با یکی دوس بودم خییییییلی همو دوس داشتیم دیگه افتادیم رو دور لج و لجبازی اخرش من کوتاه میومدم زیاد سر به سر نمیزاشتم ولی اون بدتر میکرد

احترام شوهرتو نگه نمیداشته یااون احترام تورو؟

بیشتر اون 

اوایل منم پا به پاش بحث میکردم نکه فحش های اونجوری بده در حد نمیفهمی و بی شعور و اینا 

ولی الان هر چی بگه جوابشو نمیدم میفهمه ناراحت شدم خودش میخنده و از دلم درمیاره اوضاع خیلی بهتر شده از وقتی باهاش بحث نمیکنم 

هیچوووووووووقت دهن به دهن مردا نزار