2777
2789
عنوان

بگید چکار کنم و چی بگم به این بشر

161 بازدید | 21 پست

سلام دوستان .....

اول از همه بگم من رابطه خوبی با شوهرم و خانوادش دارم و بی نهایت شوهرمو دوست دارم و براش ارزش قائلم و بخاطر ایشون تا حالا چیزی نگفتم ولی واقعا خسته شدم که الان تاپیک زدم

قرار از اینه که در ۲۲ بهمن سال ۹۸ یکی از آشناهای شوهرم توی ایران خودرو ماشین دنا اسمش در اومده و چون خودش پارکینگ نداشته و یه پراید هم از قبل داشته این ماشین جدید رو میزاره توی حیاط خونه ما....حالا حیاط ما هم ۳در ۸ هست ....یعنی یه باریک کنار حیاط مونده و خونمون هم شمالیه ....یعنی قشنگ جلو راهمون....الان یک سالو ۵ ماهه....احتمالا تا دی و بهمنم نیاد ببره....واقعا من بهش چی بگم که هم احترام خودم حفط بشه و هم بفهمه کارش چقدر بده....من توی لباس پهن کردنم دچار مشکلم بخدا....ولی اصلا انگار ایشون نمیفهمه یا خودشو زده به نفهمی....مثلا میگه ببخشید جاتونو گرفته یا مزاحمتونه یا .... ولی نمیاد ببره....ماهم تعارفی میکنیم و تمام.... فقط توهین ممنوع لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو گربه همسایه شبا میاد میشینه روش میترسم خش بندازه کاپوت ماشینتون 

یا اگه بچه داری بگو دوچرخه اش میخواد ببره بیرون و بیاره بازم میترسم خش بیفته 

یه جوری بگکید ممکنه یه بلایی سر ماشین خودش بیاد

اینو نگفتم که خودمون ماشینمونو میزاریم تو کوچه😐

ای وای ، خانومش رو دیدی غیر مستقیم بهش بگو ، بگو تازگی ها دزد ماشین زیاد شده تا صبح خوابم نمیبره نگران اتومبیلمون هستم که تو کوچه پارکه

و خدایی که به شدت کافیست...
اینو نگفتم که خودمون ماشینمونو میزاریم تو کوچه😐

ماشین خودتون چیه اسی ؟؟؟

ماشین فامیلاملتون چیه؟

بهش بگید ماشین همسایمون توکوچه دزد زده همه چیش برده میشه ماشینتون ببرید ما ماشین خودمون بزنیم حیاط