2777
2789
عنوان

کادو تولد برا خانم چی خوبه البته با قیمت مناسب

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخوام کادو بگیرم دلم میخواد کادوم طلا باشه😌

منم گفتم طلا بخره میگه دو ماه پیش ده تومن طلا خریدم واسشیه ماه پیش یک و خورده لباس خریده

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
میگفت قبلاً می‌گفته یه اتو مو هم میخام

خب دیگه چه بهتر ، همون اتو مو خوبه 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

پرو مکس و فیلیپس خوبن  جنس صفحه تیتانیوم از همشون بهتره

میدونی چه جنسایی دیگه هست تو بازار آخه داداشم کمر درد گرفته افتاده تو خونه قراره من برم براش سوال بگیرم ببینم چی خوبه اگه اطلاعات دیگه و رنج قیمت داری ممنون میشم بهم بگی

میدونی چه جنسایی دیگه هست تو بازار آخه داداشم کمر درد گرفته افتاده تو خونه قراره من برم براش سوال بگ ...

قیمت ک ندارم متاسفانه 

صفحه سرامیک ،تیتانیوم و تورمالین ک تیتانیوم جدیدتره و بهتر از همشون 

اگه موهاش فر هست سرامیکی نخر 

قیمت ک ندارم متاسفانه  صفحه سرامیک ،تیتانیوم و تورمالین ک تیتانیوم جدیدتره و بهتر از همشون&nbs ...

نه موهاش صافه ممنون عزیزم از اطلاعاتت.  سایز هم داره مگه نه 

چی کار می‌کنه کارش چیه من تو کار آرایش نیستم راستش

منم نیستم والا خواهر همسرم جدیدا گرفته بود اونا خیلی خوششون اومد شبیه برس هست ولی میزنیش برق موهاتو صاف و قشنگ می کنه تو اینترنت سرچ کن میبینی عکساشو و توضیحاتشو.