2777
2789

بچه ها من زندگی خیلی خوبی دارم ..خونه و ماشین همه چیز ..

ولی یه مشکل بزرگ دارم ... من ادم مقرراتی هستم.. از اینا که اصلا دوست دارم تو ارتش بودم .. ساعت ۹ بیدار میشم ..۱۰ چای میخورم..۱۲ نهار ..

ولی شوهرم ۲ شب میخوابه .. صبح ۱۱ بیدار میشه ..

اصلا معلوم نیست کاراش..

مثلا میخواییم بریم مهمونی .. اصلا معلوم نیست چه ساعتی میریم ..چه ساعتی بر میگردیم ... من ۲ تا بچه باید همش دنبال این آقا باشم و ببینم کی بیدار میشه..کی دوش میگیره که بریم ..

واقعا حالم بد میشه.. 

هر چی هم میگم میگه من مدلم اینه ..خب مدل منم اینه...

چیکار کنم ؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شبیه‌هم‌بودین‌کسل‌کننده‌بود

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ 💕ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ💛ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐـــــﺸﻢ 💛ﻭ ﺗﻮ  ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ …💛ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ،💛ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮم⇨💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ،ﺯﺍﻧﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺍﻧﻮﯾﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﯽ ﻭ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﻢﻭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ :" ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻟﻄــــــــــﻔﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ !💝ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮﻡ⇨  💝ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ  ﭘﯿﺶ ﭘﺎﻫﺎﯾﻢ💥ﺗﺮﻣﺰ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﭼﻨﺪ ؟ 💥ﻭ ﻣﻦ ﺭﻭﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻢ …💥ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ💥ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﺪ …ﮔﺮﯾﺴﺘﻨﯽ ﺳﺨﺖ،💥ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﯾﺸﮥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺗﻮ …💥ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ 💥ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ💥"ﻣﻦ  ﺍﺯ " ﺗﻮ" ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــــــــــــﺮﻡ⇨💥ﺯﻥ ﻋﺸﻖ ﺯﺍﯾﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯾـــــــﺶ ﻧﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺍﻭ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﺸﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪﺑﭽﻪ ﺩﺧـــــﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ … !!!ﺍﻭ بیخوابی ﻣﯽ ﮐﺸﺪ …ﻭﺗﻮ خواب حوریان بهشتی میبینی !!او مادر میشودوهمه جا میپرســـــن:نام  پدر؟    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌

🤕🤕

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

۱ )  یه مقدار  از موضع تون بیاید پایین  و انعطاف به خرج بدید 

۲ )  از شب قبل  ،  برنامه هاتونو  با همسرتون  هماهنگ کنید  و هر دو  بهش پایبند باشید

۳ )  از همسرتون بخواید  ،  ایشون هم  در مقابل انعطافی که شما به خرج می دید  ،  یه مقدار  بیشتر  مراعات کنن  و پای برنامه ریزی ای که از قبل  میکنید و به تفاهم میرسید  بایستن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....