2777
2789
عنوان

بد ترین سوتی که تو مهمونی دادید😂😂

6765 بازدید | 78 پست

بگین یکم بخندیم از این حال و هوا بیام بیرون😐

تعداد رای : 79
نظرسنجی
اوووووووتا دلت بخواد
47
59%
خیلی حواس جمعم😐
32
40%

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

من وقتی آب میخورم از لیوان صدایی همچون بوس خارج میشه 

خیلی برام پیش اومده و مایه خجالتمه نمیدونم چرا این مدلی ام

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من وقتی آب میخورم از لیوان صدایی همچون بوس خارج میشه  خیلی برام پیش اومده و مایه خجالتمه نمیدو ...

😂😂😂😂😂😂چرا اینجوری میشع😂

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

تو جمع خونوادگی نشسته بودیم

ما خانوما داشتیم راجب زایمان و اینا حرف میزدیم

یدفه داد زدم ک اره دکتر زمانی خیلیییی خوب حامله میکنه

مردا ام برگشتن پوکر فیس نگا کردن  

چرا اسمم این شداه اه😐خاك ب سرم

خانوادگی نشسته بودیم داشتم جریان پدری ک داماد و دختر و.... کشته بود تعریف میکردم

گفتم اول سر دامادشو قطع کرد بعد دخترشو کرد بعد ... کرد بعد ...کرد 

هما خندیدن و مسخره بازی 😐😐

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

بچه که بودک خیلی وسواسی بودم  بعد تو مهمونی شیرینی تعارف کردن من برداشتم بو کردم گفتم چه بو گندی میدددده  

همش 5 سالم بود ولی ابرو همه رو بردم

En contra Significado com você🍂🍂    meu amigo🕊🕊🕊
مارک لباسو نکنده بودم   البته اخر مهمونی یهو معلوم شد

وای😢😢😰😰😰😩😩😩😩😩😩

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
😂😂😂😂😂😂چرا اینجوری میشع😂

نمیدونم والا

همه ام اینجوری نگام میکنن😐😐😐

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تو جمع خونوادگی نشسته بودیم ما خانوما داشتیم راجب زامیان و اینا حرف میزدیم یدفه داد زدم ک اره دکتر ...

😂😂😂😂عالی بود

من وقتی آب میخورم از لیوان صدایی همچون بوس خارج میشه  خیلی برام پیش اومده و مایه خجالتمه نمیدو ...

😐برای هرکسی پیش میاد ولی مثل اینکه شما مدلتونه😂

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

😐برای هرکسی پیش میاد ولی مثل اینکه شما مدلتونه😂

تنها باشم پیش نمیاد تو جنع اینجوری میشه