وقتی میریم با شوهرم خونشون میوه میاره میگه بیاید میوه بخورید شما که غیرتتون نمیشه خونتون میوه بخورید یا میخواید واستون پوست بگیرم شما غیرتتون نمیشه؟ یا وونروز ذرت واسشون آوردن خاله شوهرم گفته بین خودتون تقسیم کنید سهم مارو برداشته میگه شما غیرتتون نمیشه من خودم میپزم بیاید بخورید واقعا بی ادبه درحالی این حرفارو میزنه که یه بار خونه منو نامرتب ندیده اتفاقا میوه هم میخوریم الکی میگه غیرتتون نمیشه یا شوهرم مریض شده بود بیمارستان بود وقتی خوب شد اومد مهمونای طرف شوهر اینا میرفتن خونه مادرشوهرم عیادت اونم زنگ میزد بهمون بیاید خونه اومدن عیادتت😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
خوشبحالت دختر. بزار کاراتو کنن. الکی هندونه بزار زیر بغلشون بگو ماشالله شما چقدر زرنگ و غیرتی هستید
آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن