2777
2789

دیو و دلبرم قشنگه 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط یکشو دیدم چند سال پیش،جلوه های بصریشو دوس داشتم

من از وقتی فهمیدم اینجوری با پرده سبز فیلم میگیرن،هیچکسم بال نداره کمرم زیر بار این غم شکست😐

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

کروئلام اگه ندیدی ببین

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من از وقتی فهمیدم اینجوری با پرده سبز فیلم میگیرن،هیچکسم بال نداره کمرم زیر بار این غم شکست😐

منم 

وقتی پشت صحنه هری پاتر رونگا کردم چشام هشتا شد

وقتی بچه بودم فکر میکردم واقعین فیلماشون

خدایا شکرت...

باشه فقط ایرانیه یا خارجی  چند فصل هس یا فصل نداره؟

😑😐معلومه ک خارجیه

از آپارات نگیر.سروته فیلمو میزنه.آخه الان کی فیلم سانسوری میبینه؟حتی یقه هارم مشجر میکنه آپارات گوربه گوری😐

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree?