2777
2789
عنوان

دندان

110 بازدید | 12 پست

سلام دوستان خیلیی ناراحتم با اینکه۲۰سالمه تمام فک بالام پرشده فک پایین اکثرش۴تا دندون کشیدم اصن ی وضعی هر کی ندونه فک میکنه ۷۰سالمه،از بچ های شیرخشکی بودم فقط ۵ماه شیر مامانمو خوردم جنس دندونام افتضاحه ب نظرتون چ کنم اونایی ک دندونای خوبی دارن کار خاصی انجام دادن؟😭😭خیلی ناراحتم هزینه های دندون خیلی زیاده دلم واس بابام میسوزه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره چرا  اینقدر دندون پزشکا  گرون میگیرن...منم بچمو بردم بهم گفتن 6 میلیون  

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

عزیزم اگه شهر محل زندگیت دانشگاه علوم پزشکی داره برو کلینیک دندون پزشکی وابسته بهش دانشجوهای سال آخر  دندونتو با قیمت ناچیز برات اوکی میکنن چرا میکشی؟ به فرضم بعدا ایمپلنت کنی ایمپلنت زیاد موندگار نیس تازه ترتیب دندونای کل فک به هم میخوره وقتی یه دندونو بکشی فاصله زیاد میشه

منم خیلی غصه میخورم

دوسال پیش ۴تومن خرج یه دندون کردم‌ که امروز کشیدمش‌ ....

من شیرمامانمو‌ خوردم ربطی نداره یه جی ژنتیکیه‌ انگار....

کلا جنس دندون‌ افتضاح باشه افتضاحه دیگه

امروز میگفت ۳تا ازدتدونای‌ دیگه ‌ت نیاز به پست‌ و روکش‌ دارن

گفتم من غلط بکنم دیگه هزینه کنم. ۲سال پیش ۴تومن خرج همینی کردم‌ که میگی جون نداره باید حتما کشیده شه

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
اره چرا  اینقدر دندون پزشکا  گرون میگیرن...منم بچمو بردم بهم گفتن 6 میلیون    

عوضی  و حروم خورن دیگه

۲سال پیش ۴تومن خرج دندونی کردم‌ که امروز کشیدمش‌ 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
عزیزم اگه شهر محل زندگیت دانشگاه علوم پزشکی داره برو کلینیک دندون پزشکی وابسته بهش دانشجوهای سال آخر ...

عزیزم اتفاقا چن تا دندون اونجا رفتم ولی کیفت کاری خوبی نداشتن جوری ک وقتی بعدش رفتم مطب ی دندون پزشک اصلن راضی نبود ودندونایی ک خصوصی درست کردم خیلییی ماندگار تر بودن برام با این سن میترسم اگر جایی با کیفیت پایین برم تو اوج جوونیم مجبور بشم دندون مصنوعی بذارم🥺🥺🥺 

منم خیلی غصه میخورم دوسال پیش ۴تومن خرج یه دندون کردم‌ که امروز کشیدمش‌ .... من شیرمامانمو‌ خور ...

دقیقا مادربزرگم۷۰سالشه بادوتا دندون پرکرده تمام دندوناشم داره🥺

آخخ😭😭😭

به خدا انققققد. سوختن داشت

امروز انقد گریه کردم

چند ماه پیش پُسته. افتاد رفتم گفتم بچسبونید‌ گفتن ضعیفه‌ نمیتونه نگه داره میچسبونیم یه ماه ۲۰روز دیگه باز میای....

گفتم اشکال نداره میزارم بمونه همینجوری دو دهنم انقققد. عذابم داد‌

الانم که کشیدم دوتا پروفن و دوتاکدئین خوردن منتظرم دردش‌ بیوفته ببینم میتونم چشامو‌ رو هم بزارم بخوابم

دقیقا مادربزرگم۷۰سالشه بادوتا دندون پرکرده تمام دندوناشم داره🥺

عموم هیییچوقت مسواک. نمیزنه همه دندوناش‌ مث دندونای پژمان جمشیدی ان ‌

به همه میگه مسواک دندونو‌ خراب میکنه من کرونا گرفتم یه هفته مسواک نزدم ۴تا از دندونام خورد شدن

عموم هیییچوقت مسواک. نمیزنه همه دندوناش‌ مث دندونای پژمان جمشیدی ان ‌ به همه میگه مسواک دندونو‌ خرا ...

همه چیز ب شانس اینم روش🥺

دقیق میدونم چ حسی داری