2777
2789

برای من هم یکی‌ هست که تو اوج غم و ناراحتی یادش میفتم و تو دلم باهاش درد و دل میکنم....

اما حب به خودم میگم معلوم نیست، شاید اگه به هم میرسیدیم از هم متنفر میشدیم.

ما فقط خوبی های طرف رو از دور میبینیم

همین

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خیلی تلاش کردیم ک بهم برسیم اما نشد بعدش من محبور ب ازدواج ب همسرم شدم خیلیم دوسش دارم اما همون ...

واااای خدای من.همسایه این الان؟ چقدر بد

خب در اولین فرصت نقل مکان کنید

به قول سعدی از دل برود هر آنکه از دیده برفت

اسی ی چیز بگم بدون از تو بدترم هست من ۲۰ ساله عاشق ی پسری هستم عشقم یک طرفه هست یعنی تو این سالها ...

من ۵ساله ازدواح کردم عشق ما دوطرفه بود ب قول معروف عشق اتشین بود مادرم نزاشتن بهشون برسم

ی خسرت تااخر عمر کاشت تو دلم

سهروز پیش عروسیش بود تو کوچمون

واااای خدای من.همسایه این الان؟ چقدر بد خب در اولین فرصت نقل مکان کنید به قول سعدی از دل برود هر آ ...

دروغه 

من چهار سال ندیدمش بعد دوهفته پیش تقریبا توو گوشیه رلم عکسشو دیدیم

ویسشو ک توو مستیش بهم فوش میداد

من با شنیدن صداشم قلبم تند میزنه حتی اگ فوش بمن باشه

هم ازش متنفرررم هم عاشقشم 

خدا لعنت کنه اون دوتارو ک ماروازهم جدا کردن

ی صلوات برای سلامتی منو خانوادم  بفرست قربون محبتت❤🧡💛💚💙💜🤎🤍
واااای خدای من.همسایه این الان؟ چقدر بد خب در اولین فرصت نقل مکان کنید به قول سعدی از دل برود هر آ ...

بله همسایه هستیم ایشون ازدواح کردن رفتن خونه مادرشون اینجاست من طبقه بالای خونه مادرم زندگی میکنم نمیتومم نقل مکان کنم