2777
2789

فقط برای درد و دل

اون روز اومد کنارم چشماش به قول اون وقتا گربه ای شده بود بغض و ناراحتی شو هر کجا باشه میشناسم  

با این حرف شروع کرد   یادته؟ یادم بود دقیقا دو سال قبل همین امروز بود که خبر خواستگاری رو رفیق نزدیکم بهم رسوند گفت که ۲۸ ازش خواستگاری کردن و امروز بله رو داده و اومدن برا نشون 

بعد اون ماه ها انگار زنده نبودم ولی یادمه کل روز هارو یادمه با این که تو مشاوره به دکتر گفتم یادم نیست ولی حتی اون گریه اش که اومد و گفت مجبور بودم یادمه یادمه چجوری رفت یادمه اون خفگی تو پارک وسط اون همه ادم قم شده بودم حتی نمتونستم دیگه گریه کنم

یادمه همه چی یادمه هر دقیقه هر ثانیه اش یادمه یادمه که مامانش با مامانم تا سر قهر رسید که چرا به کارای عروسی کمک نمیکنین چرا اهمیت نمیدین چرا اینا که رفیقای صمیمی بودن که ۲۴ با هم بودن

نمیدونست منو سوزوندی و رفتی نمیدونست من دیگه زنده نیستم

اگه تا الانشو اومدین جوابم تنها این بود که چی رو الان بود که دیدم چشات پر شد قربون اون چشای گربه ایت الان بود که قهر نیکردی ولی نه این بار قهر نکردی گفتی هیچی همین حرف های همیشکی شوخی های بچه ها یادته 

میدونم چی رو میخواستی نشنوی ولی نشد نشد نشد نشد

درسته الان خوشحالم ولی تو یه گذشته ای رو برام ساختی که نمیتونم تحملش کنم سنگینه برام 

تمام یعیمو میکنم خر روز دروغ میگم ولی نه هیچ چی یادت نمیره فقط عادت میکنی و با اون ادامه نیدی منم الان ادامه میدم ولی دیگه میدونم که مایی وجود نداره

خوشبخت باشی گربه فندق دوست من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای ایشالا حال دلت زودتر خوب بشه بتونی یه زندگی جدید رو شروع کنی 🥺

شروع کردم هم من هم اون خودم بعد ازدواجش یه رابطه خوبی رو شردع کردم و هنوزم ادامه داره همیشه کنارمه خیلی چیزایی که اون ازش میترسیدو تو این رابطه گذروندم و درسته سخت بود ولی گذشت ولی واقعیتو بگم فکر نمیکردم به اینا فکر کنه 

شروع کردم هم من هم اون خودم بعد ازدواجش یه رابطه خوبی رو شردع کردم و هنوزم ادامه داره همیشه کنارمه خ ...

الهی از این به بعد زندگیت همش برات اتفاق های خوب بیوفته و خوشبخت بشی خیلی خوشحال شدم یکی رو پیدا کردی خیلی سخته آدم قلبی رو که شکسته با چسب بهم وصل کنه بازم بتونه باهاش ادامه بده

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
الهی از این به بعد زندگیت همش برات اتفاق های خوب بیوفته و خوشبخت بشی خیلی خوشحال شدم یکی رو پیدا کرد ...

شما هم‌ همینطور ایشالله اتفاق های بد همیشه دور باشن ازتون