2777
2789

بچه ها بیاید به هم کمک کنیم.اونایی که تجربه کرونا داشتین.از علائم تون بگید.از اینکه فکر می کنید چطور مبتلا شدید.بعد از ابتلا چکار کردید، چی خوردید ؟چی نخوردید؟ هر چی از کرونا می دونید بگید.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️

نمیدونم از کجا گرفتیم، ولی اب هویچ و اب سیب زیاد بخورید، متخصص برید ، سی تی اسکن بدید، خرید هاتونو آنلاین سفارش بدید، غذا های پختنی بخورید و لبنیات نخورید

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم چند روزه درگیر کروناس

خیلی خیلی بیجون شده

دارم دق میکنم 

فقط آرزومه زودتر سلامتیشو بدست بیاره

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

من فامیلمون گرفته بودن فقط اب هویج میتونست بخوره،ویتامین سی از این مکیدنی ها اونا خوبن سوپ با گوشت بلدرچین و ماهیچه خیلی خوبه دمنوش چارگیاه خوبه یه دوتام شربت بود واس سرفه الان عکسشو میذارم

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

من خودم بگم.خدا رو شکر کرونا نگرفتیم.چون واقعا قرنطینه بودیم.همه جا ماسک داشتم.حتی اگه همسایه م زنگ بزنه.هر چی هم از بیرون بیاد ضدعفونی می کنیم.مرتب دست هامون و می شوریم.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
حالم خیلی بد بود. البته به ریه هام نزده بود. ولی به معنا واقعی توان راه رفتن نداشتم. غذا نمی تونستم ...

چند وقت طول کشید خوب شدی؟

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
حالم خیلی بد بود. البته به ریه هام نزده بود. ولی به معنا واقعی توان راه رفتن نداشتم. غذا نمی تونستم ...

سرفه نمیکردی اصلا؟

بدن درد داشتم پاهام خیلی همش خوابم میومد در حد یک شب هم سرفه همین...رفتم دکتر دارو داد در کنارش دمنوش آویشن و پونه خوردم اب سیب پرتقال ،آب خیلیییی خیلی 

قرص جوشان ویتامین سی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

روزای خیلی سختیه مثل انفولانزای شدسده بیحالت میکنه سردرد و سرگیجه و بدن درد داره بی اشتهایی داره البته بعضیا اشتهاشون زیادمیشه سردردای خیلی بدی داره که باهیچ قرصی اروم نمیشه فقط باید خودتو تقویت کنیو چیزایمقوی و گرم بخوری دمنوش و ابمیوه طبیعی 

بااین همه سختی که میگم کشیدم بازخداروشکر ریم درگیرنشد ولی چون دوتابچهکوچیک داشتم و تنهابودم به سختی گذشت ولی روزای سختیه