2777
2789
عنوان

بیاید راه درامدمو بهتون بگم

473 بازدید | 28 پست

برای کسانی ک دنبال یه کار هنری تو خونه میگردن درامدشم ۱ تا ۲ تومنه

خلاصه حرفامو خط اول میگم ک حوصله تون سرنره جزییاتشو پایین تر بخونید 

راه درامدم: من ویدیو آموزش نقاشی دانلود میکنم نقاشی میکنم و همون نقاشی رو تو اینستاگرام میزارم برای فروش یا میبرم تابلو فروشی برام بفروشه ...اولاش یکم حوصله میخواد ...درامدم بستگی به تلاشم داره مثلا در هفته یه تابلو آبرنگ میکشم ۲۵۰ تا ۴۰۰ میفروشم .بعد اینکه باید در تک تک تابلو فروشیارو بزنین تا تابلوتونو بفروشن براتون.

در ماه ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ تومن درامد دارم.تلاش بیشتر درامد بیشتر

عزیزم موفق باشی

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا جزییات : 

بدون هیچ آموزش دیگری همینجوری از صفر شروع کردم دو ماه من خودم این راهو تازه پیدا کردم و خیلی دوس داشتم با کسایی که دنبال پول دراوردن هستن درمیون بزارم .بعضیا میگن چرا راهتو میگی رقبات زیاد میشه .... چون ک اصلا برام مهم نیست رقبام زیاد بشه ......دوس دارم توی این وضع اقتصادی باعث بشم حداقل دوسه نفر بشون کمک بشه راهمو به دونفر نشون بدم تا بیان بالا و برای خودشون کسب درامد کنن

موفق باشی خداقوت...

حالا که نقاشیت خوبه من یه پیشنهاد بهتر برات دارم. برو طراحی چهره یاد بگیر و تو اینستا پیج بزن برای طراحی چهره از روی عکس. سفارش بگیر و بکش

هم فروشت راحت‌تر میشه هم درآمدت بیشتر. 

البته اگر دوست داری. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
حالا جزییات :  بدون هیچ آموزش دیگری همینجوری از صفر شروع کردم دو ماه من خودم این راهو تازه پید ...

چقدر تو خوبی گلم. منم همیشه راه درآمدیم رو به بقیه میگم. دلم میخواد همه یاد بگیرن. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

اگه هر هفته یه نقاشی بکشید ۳۰۰ هزارتومن بفروشید در ماه یک میلیونو دویست میشه

با سرمایه خیلی کم میتونن شروع کنن ۲۰۰ تومن پول آبرنگشه کسایی که تو خونه میخوان یه درامد کوچکی داشته باشن و میتونید تابلو بکشید ببرید مغازه های تزیینی فروش و بهش بگید تابلو منو بفروش ولی یه پورسانت هم برای خودت بردار

حالا چطوری سرچ میکنم اون چیزی که میخوامو با گوگل ترنسلیت پیدا میکنم و سرچ میکنم مثلا آبرنگ به انگلیسی میشه watercolor حالا 

چطور یه منظره آبرنگ را نقاشی کنیم به انگلیسی میشه یا فقط بزنید watercolor landscape و اون خودش میاره

یا watercolor flower

یا از آبرنگ خوشتون نمیاد 

سرچ کنید acrylic flower

اکرولیک هستش

موفق باشی خداقوت... حالا که نقاشیت خوبه من یه پیشنهاد بهتر برات دارم. برو طراحی چهره یاد بگیر و ت ...

مرسی عزیزم 

موافقم طراحی چهره خیلی طرفدار داره من خودم قبلا طراحی چهره میکردم الان رو آوردم به نقاشی با رنگ و آبرنگ و الانم طراحی چهره با آبرنگ مد شده سفارش زیاد داره

🌹🌹

هرکسی استعداد نقاشی نداره ک

اره خب ولی میخوام بگم اگه یکم علاقه داشتین در کنار کارتون میتونین تمرین کنین بشه درامد دومتون

توی این وضعیت اقتصادی باید چندتا منبع درامد داشته باشی

اره خب ولی میخوام بگم اگه یکم علاقه داشتین در کنار کارتون میتونین تمرین کنین بشه درامد دومتون توی ا ...

منم یکم استعداد نقاشی دارم عزیزم. چقدر زمان میبره هر تابلو؟ روی هم چند ساعت حدودا.

من انقدر نقاشی دوست دارم. ولی حیف شرایطش رو ندارم.پ

با این حال تو خونه تولیدمحتوا انجام میدم و یه منبع درآمدی دارم. 

میشه از کارهات عکس بذاری؟