نیلووووووو۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 283 عنوان مدفوع سگ برای باطل السحر 26207 بازدید | 74 پست سلام . دوستان بهم گفتن مقداری مدفوع سگ بسوزونم.... کسی هست بدونه چحوری میتونم پیدا کنم؟ یا کسی باشه برام بفرسته؟ 1400/04/31 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin_dance عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 2364 عن سگ میدم ۱۰۰ تومن حامی حیوانات 💚 عاشق همسر و زندگیم ❤ مامان دوتا پیشی خوشکل
fafa۸۰ عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5563 مدفوع سگ بفرسته؟😫😖😖😖 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
scallop عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 3202 یا اکثر امامزاده های در حال احداث کاربری دوم😐_ اینجِی سودیش کُجِیس 😐😑_ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😐✌️
fafa۸۰ عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5563 عن سگ میدم ۱۰۰ تومن 🤣🤣🤣 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 47197 بگرد ببین همسایتون ندارن یا توی خیابون ببین سگی چیزی نیس دنبالش باش اگ رید بردار 😐 ، از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
fafa۸۰ عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5563 بگرد ببین همسایتون ندارن یا توی خیابون ببین سگی چیزی نیس دنبالش باش اگ رید بردار 😐 ، راه کارت خفن بوددددد😁 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
کامی_ar عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 1152 واقعیتش راسته یکی از آشنا های ما خیلی ثروتمند بود بعد همه براشون دعا میگرفتن تا همین کارو کرد
کته،لوبیاپلو عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 20647 از صمیم قلب دعا میکنم هیچ کس مشکلی نداشته باشه که حل شدنش رو تو مدفوع سگ ببینه....پناه ببر بخدا از شر انسان های نادان که اینو گفتن بهت مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12309 همین فقط بسوزونیم ؟؟؟؟سگ من هر روز م ی ر ی ن ه من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
fafa۸۰ عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5563 بگرد ببین همسایتون ندارن یا توی خیابون ببین سگی چیزی نیس دنبالش باش اگ رید بردار 😐 ، فک کن در خونه مردمو بزنی بگی ببخشید گ.و.ه سگ دارید؟🤣🤣 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆