2777
2789
عنوان

ایده برای شام

185 بازدید | 29 پست

خانوما من همسرم هرچیزی رو نمیخوره 

یعنی همه چیز دوس نداره

شبا واسه شام درست کردن خیلی باید به مغزم فشار بیارم🤭🤭🤭

بیاین کمک 

مثلا بگین با گوشت چی درست میکنید؟ 

هرچی با مرغ باشه بلدم

سبزیجات چی 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
کوفته کله گنجشکی درست کن

گوشت چرخ کرده ندارم😅

ولی ایده خوبی بود مینویسمش

مرسی قشنگم😍

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
من سوپ جو درست کردم ناهارم لوبیا پلو بود

سوپ_شام_نیست#  

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
خوراک گوشت و‌سبزیجات دلمه بادمجون شکم پر پیراشکی انواع پلوها ماکارونی کله گنجشکی کتلت و کباب ...

مرسی عزیزدلم

پیراشکی بدون فر هم میشه؟

ما شبا برنج نمیخوریم😢😂

عه چرا من عاشقشم مخصوصا سوپ کرفس😋😋

سوپ کرفس چه مدلیه؟ 

مرسی عزیزدلم پیراشکی بدون فر هم میشه؟ ما شبا برنج نمیخوریم😢😂

ما اصن شام نمیخوریم چاق میشیم

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
ما اصن شام نمیخوریم چاق میشیم

گشنمون میشه 😢😂