2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم....

108 بازدید | 11 پست

برادشوهر و مادرشوهرم هی به شوهرم میگن چرا نمیفرستیش خونه مادرش، هنوز برادرشوهرم یه زنگ نزده حالم رو بپرسم. ۱۰ روز گذشته فقط رو اعصاب شوهرم میرن که بفرست خونه مادرش. واقعا همسرم خیلی از خودگذشتگی کرده ولی اونا دارن بینومن رو خراب میکنن. من امروز اومدم خونه مادرم شوهرم میگه من داغونم تو برگرد، به خدا گیر کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا به اونا چ ربطی داره علایمت چیه؟؟

سردرد و سرفه داشتم، ولی به خدا همه شرایط رو دارم رعایت میکنم. دیشب بحثمون شد، به شوهرم میگن اگر دوست داشت خودش می‌رفت که تو نگیری

چرا رفتی خونه مادرت اونا اگه مریض بشن چی؟؟؟

مامانم اینا درگیر بودن، از روز اول خودم گفتم میرم اونجا تازه مادرم هم به شوهرم گفت ولی اون قبول نکرد، منم بدونه اینکه امروز به شوهرم بگم اومدم حالا ناراحت شده که چرا رفتی؟!

ای بابا به مادر شوهرت چه ربطی داره 

امیدوارم زود خوب بشی

اصلا به حرف های مادر شوهرت گوش نکن( منظورم همه‌ی مشکلات زندگی هست) ولی بخاطر این که شوهرت مبتلا نشه خونه مامانت بمون مایعات هم زیاد بخور هم خودت هم خانوادت

❤️
ای بابا به مادر شوهرت چه ربطی داره  امیدوارم زود خوب بشی اصلا به حرف های مادر شوهرت گوش نکن( ...

به خدا می‌خوام اینجا بمونم شوهرم ناراحت میشه، میگه مردم همه از خونه‌شون بیرون نمیره که، همینجا قرنطینه رو رعایت میکنیم، ولی برادر و مادرش واقعا خودشون رو نشون دادن. ان شاءالله هیچ کس گرفتار نشه، ولی از این دو نفر خیلی دلم گرفته.

به خدا می‌خوام اینجا بمونم شوهرم ناراحت میشه، میگه مردم همه از خونه‌شون بیرون نمیره که، همینجا قرنطی ...

اصلا بخاطر همچین آدم های ناراحت نشو به خودت روحیه بده استراحت کن استرس اصلا نداشته باش به شوهرت بگو خوب شدم میایم بگو بخاطر سلامتی خودت من اومدم خونه مامانم ولی اگه زیاد اسرار کرد برو خونت ولی فاصله با شوهرت رعایت کن حتما دکتر برو اگه خونه خودت رفتی به شوهرت بگو مایعات زیاد بخوره خودت هم حتما مایعات زیاد بخور

❤️

سلام عزیزم.نترس دمنوش آویشن و بابونه رو یکیشو عصر بخور یکیشو شب. بعد هرروز باید قرص ویتامین سی و آ و دی و ای بخور

سی رو باید هرروز بخوری یک روز ویتامین سی و آ 

یک‌روز ویتامین سی و ای

یک روز ویتامین سی و دی  اینا واجبه

و شبا هم قبل از خواب داروی امام کاظم بخور

بخور یادت نره بخور بابونه خیلی حال منو بهتر کرد

من خودمم مبتلا شدم

من خودم بار اول با همینا خوب شدم