2777
2789
عنوان

رمان طنز و عاشقانه کسی سراغ داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 16546 بازدید | 32 پست

من بیشتر رمانهای جین آستین مثل منسفیلد پارک، غرور و تعصب رو دوست دارم عاشقانه است

رمان عشق هرگز نمیمیرد عاشقانه است و یه کمی اعصاب خورد کن ولی با این حال خیلی قشنگه

بامداد خمار، طلا هم قشنگه

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
خیلی من برای دومین بار دارم میخونمش

عععععع پ من برم بزنم دانلودش شروع شده😅🙏❤️مرسی عسیسم

شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عععععع پ من برم بزنم دانلودش شروع شده😅🙏❤️مرسی عسیسم

قربونت❤️

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
عااارع یه چنتاشو خوندم عالی بودن🙏🙈😘ممنونم عزیزم

خواهش

اگه آبکی میخوای هم سرچ کن رمانهای ارباب و برده 😂😂😂😂

انگار یه بچه ۱۲ ساله نوشته خدایی خیلی خنده داره 😂😂😂

همشون فقط رقابت میکنن که از ارباب حامله بشن 😐😐😐😂😂😂😂

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
من بیشتر رمانهای جین آستین مثل منسفیلد پارک، غرور و تعصب رو دوست دارم عاشقانه است رمان عشق هرگز نمی ...

از اسماشون مشخصه که قشنگن مچکرم 🌷

خواهش اگه آبکی میخوای هم سرچ کن رمانهای ارباب و برده 😂😂😂😂 انگار یه بچه ۱۲ ساله نوشته خدایی خیل ...

وااااای همینو بگو برا همین از بروبچ اینجا کمک خواستم😅😂😂👌

وااااای همینو بگو برا همین از بروبچ اینجا کمک خواستم😅😂😂👌

خدایا مُردم 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

همشون هم وقتی ارباب میبره تو اتاق با شنیدن صدای جیغشون پشت در کِل میکشن 😐😐😐

نویسنده قطعاً یه چیزی زده 😆😆😆😆😆😆

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
ولی من هنوز رمان آبکی میخونم و دل خوش میکنم😂😑

یه بار قلم قوی بخونی قشنگ میوفتی رو دور😂

خدایا مُردم 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 همشون هم وقتی ارباب میبره تو اتاق با شنیدن صدای جیغشون پشت در کِل ...

ویسکی ،ویسکی زدن اونا😂👌😑یه مش خل و چل فاز نویسندگی میگیرن میشنن فقط چرت مینویسن

ن میدونی  حوصله کشمکش طرفو برا عشقش ندارم ترجیحا کمتر از 200 ص باشه میخونم

ببین اینا که خنده دارن در صورتی ک عاشقانه ان بخون ،منم همینم ولی دنبال رمان نابام