2777
2789

ببخشید یکذره زیاد شد نمیخوام شکی باقی بمونه

من دختر عموم اسمش فاطمه ست

خیلی دلش میخواد اسمشو عوض کنه بین لادن و ترنج گیر کرده بود که ترنجو انتخاب کرده

حالا ۹۹ درصد بهش میگن اسمشو عوض نکنه چون بچه که بود هم خواب دیده مامان بزرگش که یک طرفی میاد میگه بیا نوه ات که اسمش فاطمه است(به گفته ی مامان بزرگش اینو وقتی ماماش تازه باردار بوده خواب دیده)

هم اینکه کلا از بیمارستان که اومده ساناز صداش میزدن بعد چند روزه بوده مریض میشه مامانش نذر حضرت فاطمه زهرا میکنه میگه بچم سالم بمونه اسمشو میذارم فاطمه

حالا به خاطر این موارد میگن اگه عوض کنی ضربشو میخوری

خودشم میگه نمیخواد تو شناسنامه عوض کنه،فقط صداش کنن

حالا مخ منو تیلیت)املاشو مطمعن نیستم(کرده که ببین خانم های نی نی سایتی چه نظری دارن

با دفتر ایت الله مکارم هم تماس گرفته گویا گفتن نکن

این طفلیم به خاطر یک اسم کلی ناراحته،منم حق رو به دختر عموم میدم

حالا چی کار کنه؟عوض کنه؟نکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم به این راحتی ثبت احوال اسم رو عوض کنن ورای اون موردایی که گفتی ، بنظرم اول بپرسین که شرایط تغییر اسم شناسنامه چیه بعد اگر میشد بعد بابت اونها مشورت کنن که بنظرم چون اسمشون خاص نیست عوض نکنن بازم از ثبت احوال بپرسین

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

آیت الله مکارم گفتن نه بعد شما نظر خانمای نی نی سایتی رو بیشتر قبول دارید😁 جالب بود

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

دیگه زده به سرش که عوض کنه،نوجوانم هست میگه فاطمه سنگینه،زیاده و...

منم ۱۳ ۱۴ سالگی از این فکرا میزد ب سرم بزرگتر شدم ادم شدم

چند سالشه 

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.
آیت الله مکارم گفتن نه بعد شما نظر خانمای نی نی سایتی رو بیشتر قبول دارید😁 جالب بود

جرررر😂😂😂😂

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

واقعاااا فکر کرده لادن و ترنج بهتر از فاطمه است

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤

بله خیلی جالبه😊😁

ما کلامذهبی نیستیم که فقط حرف یکی رو قبول داشته باشیم

اونم من بهش گفتم زنگ بزنه چون نمیخوام بعدا براش مشکلی پیش بیاد تو زندگیش به خاطر همین عوض کردن لفظی اسم

دوست عزیزم هر کس اعتقادات خودشو داره قرار نیست همه مثل شما فکر کنن

ممنون از مشارکتت