2777
2789
عنوان

حاملگی خارج از رحم

3531 بازدید | 21 پست

سلام دوستان هفته ۵ متوجه حاملگی خارج رحم شدم ک چنتا پزشک تشخیص لاپاراسکوپی دادن علایمم یبوست شدید و تیر کشیدن زیاد سمت راست تخمدانم بود دیشب یکم خون ابه داشتم و امروز صبح خونریزی شبیه پریودی...الانم هیچی نیومده ضمنا سوزش و دردم ندارم...یعنی سقط داره میشه؟؟

گلی منم این ماه عکس رنگی گرفتم سر موعد پریود شدم شب اول طبق معمول درد و شروع پری، بعد قطع شد تا شب بعد بازم درد و مثل روز اول خون شبیه روز اول پری، الان دوباره قط شده و فقط ترشحات قهوه ایه، امکان داره منم اینجوری باشم؟ بارداری خارج رحم با بی بی نشون میده یا حتما باید آز بدم؟

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلی منم این ماه عکس رنگی گرفتم سر موعد پریود شدم شب اول طبق معمول درد و شروع پری، بعد قطع شد تا شب ب ...

حتما سونوگرافی بدید بی بی و آز همه مثبت میشه فک میکنید طبیعیه در حالی ک من فقط سونوی واژینال نشون داد

حتما سونوگرافی بدید بی بی و آز همه مثبت میشه فک میکنید طبیعیه در حالی ک من فقط سونوی واژینال نشون دا ...

یعنی علایمتون شبیه من بود؟ درد ندارم تخمدانمم تیر نمیکشه فقط پریودم قطع و وصل میشه هی شروع میشه باز قطع

اخه هیچ دردی ندارم لخته هم نیست سقط بدون درد و لخته هم مگه ممکنه

دیگه کسی باردار باشه خونریزی نشونه سقطه فک کنم

یعنی علایمتون شبیه من بود؟ درد ندارم تخمدانمم تیر نمیکشه فقط پریودم قطع و وصل میشه هی شروع میشه باز ...

چی بگم شاید خونریزی لانه گزینی باشه...حالا ی بیبی بزنید اگه مثبت شد حتما ازمایش و سونوبدید همین اول

چی بگم شاید خونریزی لانه گزینی باشه...حالا ی بیبی بزنید اگه مثبت شد حتما ازمایش و سونوبدید همین اول

فردا بی بی میزنم خیلی نگرانم،ببخش عزیزم سوال زیاد میپرسم، اگه منفی بود بی بی ینی دیگه قضیه منتفیه؟

ایشاللههههههههههه...اخه از جراحی میترم بشدتتت

درکت میکنم منم برا همین انقد نگرانم، اما بنظرم سقط شده  چون دوست زن داداشمم اینجوری شده بود دیگه گفتن سقط شده خودش، اما برای اطمینان پیگیر باش و به دکترت بگو همچین چیزی پیش اومده

فردا بی بی میزنم خیلی نگرانم،ببخش عزیزم سوال زیاد میپرسم، اگه منفی بود بی بی ینی دیگه قضیه منتفیه؟

قربونت راحت باش والا همیشه بیبی درست نشون نمیده خالم پریوداش نامنظم بود سه ماه بود هرچی بی بی میزد منفی بود بعد از داد باردار بود...در هر صورت هیچی مثل آز و سونو دقیق نیست

قربونت راحت باش والا همیشه بیبی درست نشون نمیده خالم پریوداش نامنظم بود سه ماه بود هرچی بی بی میزد م ...

حالا فردا بی بی میزنم ببینم چی میشه اما اگه باز این وضع ادامه پیدا کرد برای اطمینان آز میدم، شمام نگران نباش به احتمال زیاد سقط شده