2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید بگید برگردم یاطلاق

295 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها بیایید توروخدا خیلی ب کمک هاتون احتیاج دارم شاید داستان زندگی منو بدانید الان سه ماهه که ب قهر اومدم خداییشم تقصیر شوهرم بود اما حالا تقصیراتشوقبول کرده و تمااام تلاششوکرده برگردم ولی مشکل اینجاست من دیگه حاظر نیستم برگردم طبقه پایین خونه مادر شوهرم وقتی تو تو این سه ماه حتی یکبار نیومدن دنبالم فقط شوهرم تنها میومد 

اما پول پیش نداره میگه طلاهاتوبفروش و قراردادخونه رو با اسم خودت بنویس که پولو فقط بخوات بدن یکسال ب زندگیمون فرصت بده خیلی پسر خوبیه کتمان نمیکنم اما یجوریم میگم حالا ک وکیل گرفتم و عادت کردم ب این شرایط کلا دل بکنم برم  و طلاقموبگیرم ازطرفی دودلم میگم آدم بدی نیست اما  بچه کاری و زرنگ نیست بخدا طلاهامم همونجوربه چوخ میره نمیدونم چیکار کنم 

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیوونه شدی میخوای زندگی خودتو دستی دستی خراب کنی گور ... مادرشوهر بچسب به زندگیت فک کردی دوباره یه ش هر اینجوری خوب گیرت میاد زمونه پر از گرگ ونامرد زندگیتو بکن جهاد کن واسه زندگیت طلاهارو بفروش خونه بگیر شوهرت و واسه خودت نگه دارم بعدشم قولنامه به اسم خودته هر یاعتی بخوای پولو به تو میدن . زندگیتو خراب نکن عزیزم 

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤
وقتی خوبه چرا طلاق؟

چون چشم پاکه درست درکل آدم خوبیه درست اما بددهن و بداخلاق بود و خیلی اذیتم کردالان حسم ازبین رفته بهش حالا که مث چی پشیمونه نمیدونم فرصت بدم بازم یا ن تنها سرمایه زندگیم طلاهامه میترسم بدم واسه پول پیش آدم یکم تنبلیه میدونم بریم اجاره نشینی کلی اذیت مالی میشم 

ناگفته نمونه خیلی سردشدم بهش بنظرتون حسی پیدا کنم بازم بهش

لابد انقد ناراحتت کرده که به این نتیجه رسیدی وگرنه اگه تقصیر تو بود قبول میکردی زودتر برمیگشتی ما زنها همیشه بخاطراحساساتمون کوتاه اومدیم همش رویا پردازی میکنیم که طرف خوبه لابد من بد بودم

قبول نکن بری همون اش وهمون کاسه

چرا زندگی بقیه رو قضاوت میکنی گلم . خودش داره میگه شوهرم پسر خوبیه فقط مشکلش همسایگی مادر شوهر 

خدایا بی تو در هر جای این دنیا اسیر غربتم. دوستای قشنگم اگه شبا راحت خوابتون نمیبره و فکر دارین  و آشفته این وقتی میرین تو رختخواب سه بار سوره ی توحید رو بخونید و بعد معجزش رو ببینید.❤❤❤
لابد انقد ناراحتت کرده که به این نتیجه رسیدی وگرنه اگه تقصیر تو بود قبول میکردی زودتر برمیگشتی ما زن ...

دقیقا 

درست گفتی 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
چون چشم پاکه درست درکل آدم خوبیه درست اما بددهن و بداخلاق بود و خیلی اذیتم کردالان حسم ازبین رفته به ...

برا منم اینکوری بود اران دو هفته ست قهرم خونه پریم هستم کسی بددهن و بداخلاق باشه اخلاقشعمرا درست نمیشه مردها فقط بخاطر اون نیاز حیوونیشون دنبال ادمن 

لابد انقد ناراحتت کرده که به این نتیجه رسیدی وگرنه اگه تقصیر تو بود قبول میکردی زودتر برمیگشتی ما زن ...

اره به حدددی لجبازه که اگر تقصیر من بود عمرا برمیگشت دنبالم حالا موندم برگردم پیشش یا ن