2777
2789
هم کارای خونه رو انجام میدادم هم شاغل بودم، گاهی خودش کمکم میکرد، ناز و عشوه هم نداشتم چیزی هم ازش ...

اینجوری دوست ندارم خواهر شوهرم خیلی زرنگ بود نه کار کرد کارای خونه مادرشوهرش کرد خودشم همش خواب بود از بس خوابیده بود پف کرده بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری دوست ندارم خواهر شوهرم خیلی زرنگ بود نه کار کرد کارای خونه مادرشوهرش کرد خودشم همش خواب بود ...

من اصلا همچین شخصیتی ندارم، به شدت از کمک خواستن از دیگران بی زارم تا بتونم رو پای خودم میمونم

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...
من اصلا همچین شخصیتی ندارم، به شدت از کمک خواستن از دیگران بی زارم تا بتونم رو پای خودم میمونم

منم بدم میاد ولی دوست ندارم بارداری و غیر بارداریم یکی باشه 

به نظر من خوردن خوابیدن جالب نیست خود تم که میگی کلی ورم  کرده بود ‌.

من کارای معمولی هرروزم خودم انجام میدادم اصلا کار سنگین نمی کردم شوهرم میکرد 

بعدشم اگه از خانواده شوهر بخوان هروز کمک بدن بعدا ازت انتظار دارن براشون جبران کنی 

عزیزم من که اصلا ناز و عشوه ندارم، الان باردارم. حتی تا الان که حالم خیلی بد بود همیشه سعی میکردم خودم بلندشم کارامو انجام بدم و وقتی شوهرم میدید که تلاشمو میکنم اما واقعا سخته برام خودش نمیذاشت زیاد درگیر کارای خونه باشم. خیلی کمکم میکنه

هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩‍🦯
به نظر من خوردن خوابیدن جالب نیست خود تم که میگی کلی ورم  کرده بود ‌. من کارای معمولی هرروزم خ ...

درست میگی ولی برای کسی که کمکش کنی و نکنی فرقی ندارد چه بهتر خیلی درگیر نشی

چون با مادرشوهر زندگیم مشترکه میخام اینجور رفتار کنم 

هرجور صلاح میدونی ولی مگه استراحت مطلق بهت دادن!

بعدم مواظب باش آدمایی نباشن دو روز بعدش منتشو سرت بزارن و متوقع باشن ازت

الهی به امید خودت نه به امید خلق روزگار...
عزیزم من که اصلا ناز و عشوه ندارم، الان باردارم. حتی تا الان که حالم خیلی بد بود همیشه سعی میکردم خو ...

شوهر من اگه جدا بودیم کمکم میکرد ولی الان بخاطر طعنه و تمسخر خانوادش هیچ کاری نمیکنه 

خب خودش میدید نمیتونم کار کنم دیگه نيازي ب ناز و عشوه و راضی کردن نداشت

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.