2777
2789
عنوان

به نظرتون طبيعي و عاديه؟

218 بازدید | 28 پست

سلام دوستان

كسي رو نداشتم باهاش حرف بزنم. ممنون ميشم كمي صحبت كنيم

يه پسر دو سال و نيمه دارم چند ماه بود تصميم گرفته بوديم اقدام كنيم براي بچه دوم

ماه قبل پريود شدم اين ماه يه هفته ست عقب انداختم. الان تنها بودم بي بي چك زدم مثبته

ولي هيچ حسي ندارم چرا؟ نه خوشحالم نه ناراحت

نه هيجان نه هيچي. دارم ميترسم از اين همه بي تفاوتي. بي بي چك غريبه رو ادم ميبينه يه حالتي داره من الان چرا اينطورم؟؟؟ 

شايد از ترس زايمانه

به نظرتون عاديه؟ نه به اولي كه اون همه از شوق گريه كردم نه به الان. عذاب وجدان گرفتم

ميشه كمي لطف كنيد حرف بزنيم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بچه ی دومتونه و خداروشکر مشکلی هم نداشتید که انتظار سختی کشیده باشید برای به حقیقت تبدیل شدن‌این قضیه!

برنامه ریزی کرده بودید 

قصدشم داشتید برای همین دیگه ذوق زده نشدید!🙂

رفتارتون عادیه!

کم کم بهتر میشی و بیشتر حسش میکنی

مبارکتون باشه🤍

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

مبارکه..عزیزم...هرکی یه طوریه...

..دوست من که همش خودشو نفرین میکرد و میگف کاش بیفته..حالا خودشم بچه میخاست ها..

.ولی جاریم یه جوری شوق و ذوق داشت و شیرینی داد که انگار بچه اولشه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
مبارکه..عزیزم...هرکی یه طوریه... ..دوست من که همش خودشو نفرین میکرد و میگف کاش بیفته..حالا خودشم بچ ...

كاش منم مثل جاريت بشم. دوست داشتم مثل اولي دلم غنج بره ولي همينطوري نگاه كردم برداشتم انداختم دور 😔

كاش منم مثل جاريت بشم. دوست داشتم مثل اولي دلم غنج بره ولي همينطوري نگاه كردم برداشتم انداختم دور 😔

ای کاش خودمم مثلش بودم...بخدا باید ببینی...ماشالله هزار ماشالله هر شرایط زندگی براش پیش بیاد یه صبر و تحملی داره که واقعا دیدنیه...اصلا غر نمیزنه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

عادیه دیگ بچه دومته من الان ۱۶هفتم هیچ حسی ب بچم نداره حتی تکوناش اذیتم میکنه ولی مطمُنم بدنیا بیاد عاشقش میشم