2777
2789
عنوان

به نظرتون طبيعي و عاديه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 28 پست
مبارک باشههههه خواهری  ان شاء الله قسمت همه چشم انتظارا بزار صدای قلبشو بشنوی اون وقت حس پیدا ...

ان شاالله دامن همه سبز شه

توكل به خدا اميدوارم صداي قلبش حالمو خوب كنه

مرسي ازت دوست مهربونم

شايد به همين دليل باشه درسته. مرسي عزيز دلم 

عزیزم منم سر دومی اینجوری بودم ، تو بارداری هیچ حسی نداشتم بهش،حتی یه بار به مامانم گفتم مامان نمیدونم چرا انگار دوستش ندارم ، با اینکه خودمون میخواستیم

ولی الاااااان🥰

جووووونم براش در میره ، هرمونها بهم میریزه آدم اینجوری میشه

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای کاش خودمم مثلش بودم...بخدا باید ببینی...ماشالله هزار ماشالله هر شرایط زندگی براش پیش بیاد یه صبر ...

برعكس من كه مدام در حال غر زدنم. ماشاالله بهش واقعا

حالا خوبه ناخواسته نيست بارداريم 

اميدوارم همينطور بشه و ذوق كنم. اينطوري خيلي بده 😔 مرسي ازت دوستم

من بارداری دومم ناخواسته باردار شدم 8 سال بود  قرص ال دی می خوردم یه روز که قرص رو قطع کرده بودم منتظر بودم پری بشم ولی نشدم تو دلم گفتم بی بی میزنم اگه مثبت بشه یه لیوان زعفران می خورم ولی شوهرم نزاشت 

وقتی رفتم سونو تشکیل قلب صدا شو شنیدم از ذوق اینقدر گریه کردم دکتر گفت مگه بچه ی اولته 

بچه ی اولم دختر بود دومی هم پسر شد 

وقتی یادم میوفتاد می خواستم زعفران بخورم از خدا خجالت می کشیدم 

عادیه دیگ بچه دومته من الان ۱۶هفتم هیچ حسی ب بچم نداره حتی تکوناش اذیتم میکنه ولی مطمُنم بدنیا بیاد ...

جدي؟ خدا حفظتون كنه عزيزم

اميدوارم همينجوري كه ميگي بشيم. دوسشون داشته باشيم. گناه دارن

برعكس من كه مدام در حال غر زدنم. ماشاالله بهش واقعا حالا خوبه ناخواسته نيست بارداريم 

الانم یکم هورمونات قاطی پاطی شده...بهتر میشی ان شالله عزیزم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
بعدش چي؟ خوب نشد حالت؟ تا اخر ذوق نداشتي؟ 

خوب من ناخواسته باردار شده بودم

ذوق پیدا کردم براش اما خوب نه مثل بارداری اولم

بیشتر برا بچه اولم دچار عذاب وجدان میشدم و این جلو ذوقمو میگرفت

الان بچه دوممو به اندازه اولی دوست دارم

عزیزم منم سر دومی اینجوری بودم ، تو بارداری هیچ حسی نداشتم بهش،حتی یه بار به مامانم گفتم مامان نمیدو ...

پس تا حدودي عاديه؟ اخه حتي لبخندم نزدم 😔

دعام كن منم دوسش داشته باشم. اينجوري اصلا خوب نيست بدم اومد از خودم 

جدي؟ خدا حفظتون كنه عزيزم اميدوارم همينجوري كه ميگي بشيم. دوسشون داشته باشيم. گناه دارن

مطمعن باش دوستش داری نمی دونم بقیه هم مثل من هستن یا نه 

چجوری بگم، نه اینکه بخوام بگم دومی رو بیشتر دوست دارم ولی چون اولی بی تجربه و کم سن بودم بیشتر اذییت شدم ولی دومی هم تجربه داشتم هم سنم بیشتر شده حتی بی خوابی ها هم برام لذت داشت 😍🤩

خوب من ناخواسته باردار شده بودم ذوق پیدا کردم براش اما خوب نه مثل بارداری اولم بیشتر برا بچه اولم ...

اره منم ته دلم حس ميكنم داره براي پسرم رقيب مياد يا محبتمون بهش تقسيم ميشه. شايد از اينه كه حالم اينطوره

پس تا حدودي عاديه؟ اخه حتي لبخندم نزدم 😔 دعام كن منم دوسش داشته باشم. اينجوري اصلا خوب نيست بدم او ...

وا چرا نداشته باشی ، وقتی به دنیا بیاد و نگاهت بهش بیفته میشه تمام زندگیت ، تازه من سر دومی انقدر بارداریم بد بود و زایمانم بدتر از بارداری ولی تا دیدمش جونم شد

الان نگاهش میکنم قند تو دلم آب میشه

تازه بچه دوم به خاطر تجربه ای که سر اولی داری ، بزرگ کردنش خیلی شیرین تر و راحت تره

خدا بچه هاتو حفظ كنه برات دلم اروم شد

زنده باشی عزیزم ، خدا گلهای  شما رو هم نگه داره

در مورد اینکه میگی حس میکنی واسه بچت رقیب داره میاد منم اینجوری بودم

خواستم بگم این احساس ماست ، بچه ها درسته اولش براشون سخته ولی کم کم عادت میکنن و بعدش با هم هم بازی میشن و این کلی براشون خوبه ، فقط اون موقعی که دومی به دنیا اومد سعی کنید خودتون و اطرافیانتون بیشتر توجهشون به بچه اول باشه تا اونم زودتر با ورود بچه ی جدید کنار بیاد

ان شاالله که بارداری و زایمان خوبی داشته باشی عزیزم❤