2777
2789

من این دوتا رو میخونم کافیه برای کنکور؟

به کوردی و ترکی مسلطم😎                                   نگارم_ملکه_کورد سابقم😍                                    ۲۰ سالمه 😼                                                         همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸                                 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙
چه رشته ای هستی ؟

تجربی 

به کوردی و ترکی مسلطم😎                                   نگارم_ملکه_کورد سابقم😍                                    ۲۰ سالمه 😼                                                         همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸                                 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=199951008]تجربی [/QUOTE

من یه بار مصاحبه ی رتبه ی ۸ کشور کنکور رو گوش دادم گفت برای ریاضی انتشارات " نشر الگو " و " خیلی سبز " رو استفاده کرده.

البته اون دختره رشتش ریاضی بود ولی به احتمال زیاد این انتشارات واسه تجربی هم کتابای خوبی دارن.

[QUOTE=199951008]تجربی [/QUOTE من یه بار مصاحبه ی رتبه ی ۸ کشور کنکور رو گوش دادم گفت برای ریاضی ان ...

مرسی عزیزم❤

تجربی 

حتما حتما حتما هم تمام سوالات ریاضی ای که تو کنکور اومدن رو با همون شرایط کنکور از خودت آزمون بگیر.

میتونی از کنکور سالای گذشته مثل اوایل دهه هشتاد شروع کنی بیای تا همین کنکور ۱۴۰۰ .