2777
2789

من هنوز باردار نیستم ولی از الان استرس زایمان دارم 🤣

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

تاپیک زایمان منو بخون

استرس نداشته باش عزیزم، همه چیز به بهترین نحو ممکن که برات مقدر شده اتفاق میفته، توکلت به خدا باشه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل به خدا باشه میشه برانی نی هام  صلوات بفرستین🥰

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
چشم عزیزم

مرسی

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
خسته نباشی🤣🤣🤣بخاطر کرونا ادم میترسه 

اخی نگران نباش انشاءالله ب سلامتی نی نیت میاد بغلت 😍💙

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
از کرونا وگرنع بچه دوممه🤐

هزینه کن برو خصوصی.اینحاکه داداش من بستریه دولتیه.تخت کناری سه روزه زایمان کرده توکماس بخاطر کرونا.شوهرش گفت پولش نداشتم برم خصوصی.این شد نتیجه اش.خیلی هم بهش گفتن اوضاع اینجاخوب نیست ولی گوش نکرده

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
هزینه کن برو خصوصی.اینحاکه داداش من بستریه دولتیه.تخت کناری سه روزه زایمان کرده توکماس بخاطر کرونا.ش ...

خصوصی میخوام برم اتاقم خصوصی میگیرم ..یعنی خصوصیا خلوتره؟اخع میگن همه جا خیلی زیاده