2777
2789
عنوان

بچه ها میترسم بخوابم

232 بازدید | 25 پست

یه اشتباهی کردم امشب نشستم فیلم ترسناک دیدم با دوستم

الان چشمامو می‌بندم وجودم پر از وحشت و ترس میشه

به شوهرم گفتم گفت برو پیش همونی که فیلم ترسناک دیدی باش خههخ 

من که نمیتونم تا صبح بیدار بمونم...

کلداکس خوردم که خوابمم ببره الانم چشام میسوزه اما تا چشمام می‌بندم میترسم..

اغااا من میترسمممممم 

شما اشتباه منو تکرار نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچسب به شوهرت 

فیلم چی دیدی اسمش

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

چرا میترسیییی؟

ببین همیشه به خودت بگو تا وقتی الله توی قلبمه از من محافظت می کنه و من از هیچ چیزی نمیترسم و بعد برو همون کاری رو که ازش میترسی انجامش بده 

خیلی خیلی کمکت می کنه این کار

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم