2777
2789
سلام . کریر به درد حمل بچه تو ماشین . مسافرت با اتوبوس و .. صددرصد لازمه . بچه تو اون راحت می خوابه ...

ممنون عزیزم

بعد خطر نداره بچه رو با کریر بذاریم توماشین؟

چجوری محکمش میکردید توماشین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم بعد خطر نداره بچه رو با کریر بذاریم توماشین؟ چجوری محکمش میکردید توماشین؟

اگر ماشین دارید جای کریر صندلی کودک بگیرید

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
اگر ماشین دارید جای کریر صندلی کودک بگیرید

اره داریم

پس چرا یکی از دوستان گفتن بچه زیر شش ماه نمیشه گذاشت تو صندلی ماشین؟ درسته؟شما تجربه شو داشتین؟

گیج شدم الان کریر بهتره یاصندلی ماشین؟

اره داریم پس چرا یکی از دوستان گفتن بچه زیر شش ماه نمیشه گذاشت تو صندلی ماشین؟ درسته؟شما تجربه شو د ...

والا ما صندلی کودک نصب کردیم و هیچ مشکلی هم نداره، صندلی از کریر خیلی ایمن تره و فیکس میشه

تا چند سال هم قابل استفاده هست

حمل و نقل کریر از بغل کردن بچه سخت تره

برای پیاده روی و فواصل نزدیک هم توی کالسکه میزاریم

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
والا ما صندلی کودک نصب کردیم و هیچ مشکلی هم نداره، صندلی از کریر خیلی ایمن تره و فیکس میشه تا چند س ...

ممنون عزیزم

آره منم اگر صندلی ماشین بگیرم احتمالا باشرایطم بیشترجور درمیادچون باید بذارمش عقب

ولی دیده م که کریر هم یه سریا خییییلی استفاده میکنن یه سریا کلا نه

موندم خودم جزء کدومشونم

حس میکنم برا جاهایی غیر از خونه ی خود آدم کریر خوبه( البته غیرماشین چون میره صندلی عقب و معلوم نیس چه پوزیشنی بگیره😂)

حس ایمنی به ادم دست میده که بچه رو زمین نیست😂

براهمین میگم بخرم

از یه طرف میبینم حمل ونقل بچه با کریر خیلی سخت تره وسنگینه 

منم چادر دارم یه باره سخت میشه برام احتمالا

شاید کریر فقط به درد همین بیرون رفتن ها مثل پارک یا خونه ی نزدیکا بخوره

چون دور وبرمون هم پر از بچه س

بچه کوجولو که روزمین خوابیده باشه خطریه یکم انگار

بهتره بچه صندلی جلو باشه چون دم به ساعت نق می زنه شیر می خواد و .. نمیشه عقب بذاری و رانندگی هم بکنی و بهش هم برسی .. بعدشم یه سره باید چشمت به بچه باشه یه وقت خدای نکرده اتفاقی براش نیفته .. بعد هم هر جا .. هر جا .. هرجا .. چه دور چه نزدیک فقط باکالسکه برو . هرچی غیر اون تو و بچه رو اذیت می کنه . بدجور آدم خسته میشه .. بیرون فقط کالسکه .

کریر بیشتر ب درد میخوره

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖