2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کریر به درد نمیخوره خیلی سنگینه ادم از کت و کول میفته

اره 

درواقع برای حمل ونقل نه

برای اینکه میریم جایی بچه رو توش بذاریم نذاریمش رو زمین

اگر کلاسام حضوری بشه که دیگه هیچی😂

آغوشی که من نگرفتم و کمبودشو هم اصلا حس نکرذم، مخصوصا اگر بچه تپل باشه اصلا نمیشه ازش استفاده کرد، کریر تا ۵ ماهگی به جای صندلی ماشین استفاده میشه که برای من خیلی خوب بود چون خودم می خواستم رانندگی کنم باید دخترمو می ذاشتم داخلش

کریر بخر غذا دادن تو کریر خیلی راحت تره من تا دوسالگی دخترم تو کریرش غذا می خود جلو تی وی مثل خان😂

وای اره 

خیلی خوبه

دوستم میگه بزرگتر هم بشه تا سه سالگی وایناش میشه  به عنوان صندلی غذا استفاده کرد ازش

واقعا هم همینه ها

اگه شرایط مالیشو دارید بخرید در غیر این صورت خیر کریر خوبه اما آغوشی کاربرد خاصی نداره

میخوام وام بگیرم ان شاءالله

شلوغ بازی نمیخوام در بیارم اسراف کنم.

ولی شوهرم گفت هرچی میدونی نیازه بخر

براهمین دارم پرس وجو میکنم که پولم هدر نره

اگر واقعا نیاز باشه میخرم حتتنما

اگر نیاز نباشه نه

از گفته های  دوستان اینطور برمیاد که چیز خوب وکاربردی ای هست

اره داریم پس چرا یکی از دوستان گفتن بچه زیر شش ماه نمیشه گذاشت تو صندلی ماشین؟ درسته؟شما تجربه شو د ...

چون رچه رو صندلی حالت نشسته میگیره به کمرش فشارمیادزیرهفت ماه خطرداره خدایی نکرده نخاعش آسیب میبینه یکیو میشناسم بچه رو هم ازنوزادی گذاشت روصندلی کودک هم از۴ ماهگی عادتش داد به روروئک الان ثروت فراوانشون درمقابل پسربچه ای که خودشون باعث آسیب نخاع وخم شدن کمرش شدن هیچ شده چون هرجابردن دکتر دیگه بی فایده بود خارجم بردن ونتیجه نداد الان بچه راه نمیتونه بره ۴ سالشه و خمیدست کمربه پایین حس نداره

عزیزم شما از کریر چه استفاده هایی  کردید؟ وتاچند ماهگی؟

به جای نی نی لای لای 

میراشتمش تو اون کارامو تو اشپز خونه انجام میدادم گریه میکرد تکون میدادم 

میرفتم خونه کسی به دردم میخورد 

بعدشم که رو کالسکه اش نصب میشه 

الانم ۶ماهشه 

نصب میکنم رو سیت کالسکه اش 

اخه کالسکه خودش بزرگه براش

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌