2777
2789

ما وضیت متوسط داریم با این گرونیا و بچه و...

مادر شوهرم تنهاس منبع در آمد هم داره ها اما خب هم ولخرجه هم خیالش راحته شوهر من هست..

ما یه مقدار خرجی اول هر ماه براش میریزیم و چیزی برا خودمون بخریم برا اونم میخریم بعضی خریدهارو یا باهامون خودش میاد خرید و پولشم ما حساب میکنیم ...

بعد ماه پیش مثلا خرجمون کم اومد وسیله شوهرم برا کارش گرفت پس اندازو اینا رفت دیگه گفت کمتر خرج کنیم تا سرماه بعد میرفت خونه مامانش اونم پولم کم بود نرفتم بازارو اینا دوباره شوهرم بهش پول داده دوباره برا خودمون خرید گرده واسه اونم خریده میگه نداره ...میگم بابا یه نفره اکثرا هم خونه ماست مهمونم نداره ما الان از عید تد حالا دوبار رفتیم خونه اش براشم چیزی گرفتیم بردیم چه خرجی اخه 

بعد میبینم من یه وسیله خونه میخواستم بخرم شوهرم گفت سرماه بخر میبینم مادرشوهرم رفته خریده ..من با اینکه یه مقدار خرجشو بدیم موردی ندارم حتی اگه داشتیم زورم نمی اومد خب من میخوام کمتر خرج کنم بعد یهو میره پونصد اینا میده به مادرش مثلا من میخوام وایسم سرماه شه خوردنی  یا لباس و وسیله بخرم. اخه چرا؟ دوباره الان پول اومده حسابش زود برا مادرش چون گفت پول ندارم اضافه هم ریخته بعد من میگم پول بریز چشم و ابرو میاد چند روز صبر کن حرصمو در اورده تازه میگه قسطتم بیا تا من بدم خب تو داری بده به من خسته شدم هی قناعت کنم این ماه و اون ماه کنم بعد بره واسه اون بخره من نمیگم اصلا نده ها ولی یه حدی داره دیگه نمیدونم چطور بهش بگم که دعوامون نشه لج کنه یا فک کنه از رو غرض میگم والا ماه پیش یه تومن خورد خورد هی داده بهش جدای از خرجیش خسته شدم دیگه

لایک نکنین لطفا 😊

واسه ما میخره ها اما فقط برا خونه من یه وسیله خونه یا کفش و لباس بخوام باید هی صبر کنم تازه دوباره همونه 

شورشو در اوردن مادر شوهرمم بدتر میکنه میگه چند روزه من پول نداشتم نرفتم بیرون از خونه 

خب ولخرجیتو کمتر کن 

لایک نکنین لطفا 😊

ھمسر عزیزم 

میدونم مادرت چقدر برات محترمہ 

و برای من ھم محترمہ 

اما خودمون ھم لازم داریم ازت خواھش میکنم یکم بہ فکر خودمون و حاصل عشقمون ھم باش 

ممنونم ازت کہ ھوامو داری

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش مادرشوهرتون نمیشه بگین که پول ندارین و در مضیغه هستین؟ شاید رعایت کرد؟

من میگم شوهرم هی میگه نه هست فلانه بعد خودشم میدونه ها ولی ناجنسه خب چیکارش کنم اگه شوهرم به جای من به اون نده اونم یاد میگیره مدیریت کنه خرجشو هر چند تا این سن بلد نیس دیگه امیدی بش ندارم

لایک نکنین لطفا 😊
خوب توهم خرج بتراش براش. سرماه كلي خريد كن كه وسط ماه نخواي با قناعت و قطره چكوني بگذروني

خب مبریم اول ماه میخریم اما خورده ریز میخوایم دیگه هی بعدم مثلا میگه خورد خوراکی بخر لباس و وسیله بزار پس انداز کنم بخریم تا اخر ماه یه پولی تو حساب باشه بعد خورد خورد میده به ننه اش 😥ما برا خرده خرجای تا اخر ماهم کم میاریم 

لایک نکنین لطفا 😊
خوشبحال مادر شوهرت چه پسری داره کمک به مادرش برکت میده به زندگیتون .

😐😐😐خیر و برکتی نمیزاره همه رو خودش میبره 😁 خدا کته برکت بده والا خودم دودستی میدم بهش ..

چه پسری که از زنش بزنه بده به مادرش 🤔🤔🤔🙁🙁

لایک نکنین لطفا 😊

[QUOTE=199879233]😐😐😐خیر و برکتی نمیزاره همه رو خودش میبره 😁 خدا کته برکت بده والا خودم دودستی میدم بهش .. چه پسر

از کجا میدونی شاید کمک به مادرش نبود درامدش کمتر بود

...

بی انصافی نکن برای شما که کم نمیذاره...ولی چیزی که من میدونم اینه کسی با این کارا ضرر نکرده خدا خودش یه جای جبران میکنه.

و نظرم اینه بحث با همسرت فایده نداره اون کار خودشو میکنه بحثم کنی پنهونی انجام میده پس باهاش همراه باش

[QUOTE=199879233]😐😐😐خیر و برکتی نمیزاره همه رو خودش میبره 😁 خدا کته برکت بده والا خودم دودستی می ...

جلو خودم‌میریزه به حساب یا میگه هم خودش میگه هم مادرش آنار واریز و برداشت حسابشو دارم دیگه ...

ولی خب بنطرم تا یه حدی خوبه الان من سختمه نباید تا این حد باشه دیگه واقعا خسته شدم سه ماهه میخوام کفش بخرم یا وسیله های دیگه همینطور...

کم گداشتن چطوره دیگه حتی پولی هم نباشه بیشتر سرکاره ساعتاش بیشتر شده تفریحمون کمتر شده اگه این خرج متدرش نباشه اینقدر اذیت نیستیم بخدا منم ولخرجی نمیکنم ارامش از پول برام مهمتره اما الان نه تفریح دارم نه درست حسالی میبینمش همسرمو نه پول درست حسابی دستمونه ..

بی انصافی میکنم واقعا؟؟

لایک نکنین لطفا 😊