2777
2789
عنوان

کیا کرونا گرفتن توروخدا کمکم کنید

226 بازدید | 30 پست

همسرم و پسرم از شنبه علائم داشتن پسرم خیلی بهتره امروز همسرمم پادرد داره من امروز دومین روزه دیروز از سردرد بدن درد داشتم میمردم .امروزم سرفه دارم .چیکار کنم امکان داره شدید بگیرم 

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

اره امکانش هست...سریعتر خودتو به متخصص نشون بده تحت نظر باش بدتر نشی

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان= علم

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

انشاالله که شدید نیست . استرس نداشته باش. مایعات گرم بخور. آب هویج آب سیب. سوپ . دکتر هم برو دارو بخور

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.

فقدددد مایعات 

آب هویج آش شوربا سوپ باهویج فراوون لیموی تازه روزی چند تا بخورید الانم ک فصلشه و ابلیمو عسل قرص زینکم روزی یکی با قرص جوشان ویتامین سی خدارررو شکر من اینارو خوردم و استراحت مطلق رد کردم حتی بیماری زمینه ای هم داشتیم

برای سلامتی هممون و رسیدن به حاجتامون یه صلوات بفرستید😍😍💜💜💜🥰🥰🥰

عزیزم از من ب تو نصیحت فقط روزی سه بار ته اسکان گلاب بخورین ‌‌.اب هویج ... استامینوفن...دیفن هیدرامین...قرص آزیترومایسین...سوپ جو پرک ..آب سیب‌‌‌‌...انبه ....فقط مایعات گرمممم فقط مایعات آب خیلی زیاد بخورین ..برا سرفه تخم کتان ...قرص جوشان ..کندر هم بخورین هم بخور من باردارم کرونا گرفتم همینا خوب کرد منو 

خدایا شکرت 💞

اگه سرفه هاتون زیاده حتما برید بیمارستان از ریتون عکس بگیرید ممکنه درگیر شده باشه برای بدن درد هم استامینفن بخورید غذای چرب به هیچ وجه ولی همش هم سوپ نخورید که یموقع ضعیف بشیدا کلا سعی کنید غذاهای مقوی و میوه بخورید

تیکر بارداری نیست...چالش حرف ناشناس

عزیزم   حتما  برو  دکتر عفونی  و  سی  تی  بگیر 

پا درد و  بدن  درد و سردرد  از  علایم  شایعه  کروناست 

اگه ریه  درگیر  نشه  تا  دو  هفته  بهبود  پیدا میکنی .

مایعات  بخورید  و  دکتر  برید  و ویتامین  بگیرید 

پروتئین  بخورید.

ان شاالله  خوب  میشید 

برای  سرفه  کندور  از  عطاری  بگیر  چند تا  بزار  تو آب  جوش  با  قاشق  هم  بزن  تا  سفید  رنگ  بشه  و  له  بشن  اونوقت  بخور.

اگر هر کدومتون ب سرفه و نفس تنگی رسیدیدحتما برید دکتر مایعات گرم مث پونه و آویشن و چهارتخمه من خورد ...

سرفه که من یکم دارم .پونه و اویشن هم میخوریم .کلی دارو و ویتامینو ابمیوه داریم میخوریم

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢