دیشب کارش به بیمارستانکشید بعد از ۴ ساعت با ۳ تا مورفین و سرم و اینا اومد خونه
حالش خوب بود تا صبح دوباره دل درد گرفت رفت یه آمپول دیگه زد
سنگش راه افتاده
چیکار کنه که زودتر دفع بشه
لطفا اگه چیزی بلدین کمک کنید ؟
زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ... خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شما همونی هستی که دیروزم تایپیک زدی؟چون به اون خانوم توضیح دادم چیکار کنه
نه عزیزم
زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ... خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی
ببین من برادرم در حد موت بود دور از جونش.یکی گفت آب کلم قمری یا همون سنگ کلم یا به قول ترک ها داش کلم بگیر در هفته دو الی سه لیوان بخوره.ببین معجزه میکنه ها.به مام تو بیمارستان که بودیم یه آقایی گفت همیشه دعاش میکنیم
ببین من برادرم در حد موت بود دور از جونش.یکی گفت آب کلم قمری یا همون سنگ کلم یا به قول ترک ها داش کل ...
مرسی عزیزم
من شنیدم ی هندونه درسته یعنی با پوست و همه چیز بریزید تو آب بجوشه بعد صافش کنید بخورید که خیلی عالیه البته من امتحانش نکردم ولی چند سال پیش ی جا زندگی میکردم که آب اونجا سنگ ساز بود بیچاره شده بودم از کلیه درد مرتب سنگ دفع میکردم ی نفر بهم گفت مرتب مثلا هر روز شربت آبلیمو بخورم دیگه بعد از اون خدایی سنگ کلیه نگرفتم تا وقتی این کار رو میکردم