2777
2789
عنوان

مامانای اسفند ۱۴۰۰ و فروردین ۱۴۰۱

391 بازدید | 20 پست

https://chat.whatsapp.com/LG5nm7DAF9V3d7ylEI2uIX

گروه واتسپ مامانای اسفند و فروردین

هرکی دوس داش بیاد دورهم باشیم بچه ها😍😍😍

😍

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

من بهمن ام

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتي دنيا بياري الهي نينيتو😍

ممنون عزیزم همچنین شما

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

بچه ها ميخوايم گروهو ببنديم تعداد از يه حدي بيشتر نشه لطفا كسيو ميشناسين منشن كنين♥️🤗

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

[QUOTE=199908512]بچه ها ميخوايم گروهو ببنديم تعداد از يه حدي بيشتر نشه لطفا كسيو ميشناسين منشن كنين♥️🤗[/QUOT

سلام منم میخوام بیام ولی نمیشه چرا

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
بچه ها ميخوايم گروهو ببنديم تعداد از يه حدي بيشتر نشه لطفا كسيو ميشناسين منشن كنين♥️🤗

سلام خانومی منم مامان بهمن ماهی هستم ازطریق لینکی که گذاشتی نتونستم واردشم لطفا شمارتوکو برام پی وی بزارید بتون پیام بدم ادم کنید خودم از خصوصی پیام نمیتونم بفرستم

خداوندا همان ده که آن به