چند ماهه نزدیک پری سینه هام تیر میکشید فقط یه هفته مونده ب پری یبار دلدرد پری میگرفتم و تموم تا موعدم ک پری میشدم ،ولی این ماه از سه روز بعد تخمکگذاری دلدرد پری دارم زیاد ،و سینه درد هم ندارم سه روز دیگه موعدمه ،ممکنه باردار باشمممم راهنماییم کنید 😓😔
خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼 خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.
عزیزم غصه نخور ،بخدا ک من صد بدتر از تو این درد و کشیدم 😫همینه ک آدم فراموش میکنه ،صبور باشید و از ...
من فولیهام کوچیکه ذخیره ام کمه.تا مرز ای وی اف هم رفتم اما جنین برام تشکیل نشده...انگار کیفیت نداشتن فعلا تو دوره اصلاح سبک ببینم خدا چی میخاد.برام دعا کن
خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
سلام عزیزم اول از همه تبریک میگم بهتون شما چه داروهایی مصرف کردین برای فولیکول کوچیک منم هم ف ...
بچه اولم ک خود بخود باردار شدم درست زمان اسباب کشی کلی کار ،ولی برا دومی زیر نظر دکتر زنان بودم و لتروزول و اچ سی جی استفاده کردم مکمل و ویتامین دی هم مصرف میکردم آسپرین هم دکترم داده بود تا خونرسانی به رحمم بیشتر باشه.
خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼 خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.
آره مرتب میخورم.اووبوست و آیا هم امتحان کردم اما برام بی فایده بوده
چون گفتی سایز فولی ها خوب نیست با دارو ،بنظرم در کنار درمانت حجامت و بادکش تخمدان و رحم انجام بده ،آسپرین هم به دکترت بگو برات بنویسه ،این چیزا باعث میشه خونرسانی به تخمدان و رحمت بهتر بشه مواد مغذی رشد فولی بهتر برسه و انشالله سایز فولی هات خوب میشن ،ببین اگه نتونستی بری حجامت و بادکش شکمتو با روغن سیاهدانه چرب کن ورزش های شکمی هم هروز انجام بده خیلی مفیدن 👌بخدا اینا تجربه خودمن بعد کلی آی وی اف آی یو آی ،با همین کار های ساده هم میشه باردار شد دکترها بیشتر بفکر جیبشونن تا درد من و تو.