2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 59 پست
نه من گوسفند نیستم. گوسفندا کم کم پیداشون میشه هنوز پیش شما از خودشون رونمایی نکردن! زیادم منتظرت نم ...

دنباید چی هستی جای دیگ دعوات میشه عقده اتواینجاخالی نکن خیلی بی تربیتی

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
نه من گوسفند نیستم. گوسفندا کم کم پیداشون میشه هنوز پیش شما از خودشون رونمایی نکردن! زیادم منتظرت نم ...

دلت پره اما اینجا جاش نبود بهتره وقتی باهاشون مواجه میشی جوابشونو بدی یا سکوت کنی تو این تاپیک کلی آدم هستن که شما جمع بستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من گوسفند نیستم. اگر هم باشم پس تو هم هستی! چون گفتم این سایت پر گوسفنده. اگر هم گوسفنداشو ندیدی ...

قطعا کسی که یه صفت درباره بقیه به کار میبره خودش اون صفت داره

سکوت بیشتر از آنچه که فکر کنی میگوید🙂
مثلا وقتی دیدیش بگوو واای من ک دارم لحظه شماری میکنم کله پاچه رو درست کنیم  اخه خیلی دوست دارم ...

ن شوهرم با باباش بحثش شده ما یگ کاری باشون نداریم اینم زن بابای شوهرمه میخام بگم پول بیشترو باید بدین ما ک‌چیزی جز گوشت نبردیم

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستی سالم بدنیا بیاد🤩🤗
قطعا کسی که یه صفت درباره بقیه به کار میبره خودش اون صفت داره

خب تو هم درباره ی من بکار بردی پس خودتم هستی. بعدشم امروز صبح بی دلیل کلی توهین بهم کردن. گوسفند کمترین کلمه ایه که بهشون میتونم بگم

شما هم حساب میشی!

@نی_نی_یار_3  

من با شما بحثی ندارم.ایشون جوابتونو میده

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
خب تو هم درباره ی من بکار بردی پس خودتم هستی. بعدشم امروز صبح بی دلیل کلی توهین بهم کردن. گوسفند کمت ...

حق نداری چون اوناهاش توهین کردن ب مام توهین کنی

بی فرهنگ!!!!

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
خب تو هم درباره ی من بکار بردی پس خودتم هستی. بعدشم امروز صبح بی دلیل کلی توهین بهم کردن. گوسفند کمت ...

عزیزم چون بقیه توهین کردن دلیل نمیشه همه رو با یه کلمه جمع ببندی همه مثل هم نیستن قطعا توهین کار زشتیه منم فقط جواب توهین شما رو دادم🌺

سکوت بیشتر از آنچه که فکر کنی میگوید🙂
ن شوهرم با باباش بحثش شده ما یگ کاری باشون نداریم اینم زن بابای شوهرمه میخام بگم پول بیشترو باید بدی ...

همینو رک بگو والا تا کی ادم باید خودخوری کنه 

دلم ی حس خوب میخاهد مثل چهارشنبه ها زنگ آخر..
ن شوهرم با باباش بحثش شده ما یگ کاری باشون نداریم اینم زن بابای شوهرمه میخام بگم پول بیشترو باید بدی ...

آفرین همینو بگو

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲