2777
2789
عنوان

وقتی مادرشوهر شدم

198 بازدید | 8 پست

هیچ وقت جلوی عروس و پسرام از مادرشوهر خودم بد نمیگم، هیچ وقت!

مادرشوهر های شما راجع مادرشوهر خودشون چی میگن؟

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد نمیگه ولی همش از خوبیای خودش نسبت به مادرشوهرش ( با اغراق هزار درصد و نود درصد دروغ قاطی) میگه 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
بد نمیگه ولی همش از خوبیای خودش نسبت به مادرشوهرش ( با اغراق هزار درصد و نود درصد دروغ قاطی) میگه&nb ...

مادرشوهر من یه سره بد میگه... 

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

هیچی نمیگه.ولی هر چقدر میتونه میاد خونه من از مشکلات زندگی بقیه میگه که فلانی زنشو کتک میزنه،زنش مثل خر کار میکنه و...خونه دخترش میره از مسافرت فلانی و اینکه شوهرش براش کادو چی گرفته...

بخاطر همین ازش متنفرم

کلا نمیدونم فازش چیه؟🙄🙄🙄