2777
2789
عنوان

بعدسه هفته گفتن ویروس دلتابوده

2054 بازدید | 30 پست

الان سه هفته اس برادرم تو کماس.ضریب هوشی ۵.میگن هیچ امیدی نیست.هرروز یه تشخیصی واسه خودشون میدند.ازدیروز میگن ویروس دلتابوده مستقیم زده به قلب ومغز وریه.دیگه دارم دیونه میشم.چرا خدا جواب گریه های مادرم نمیده.چرا؟؟؟

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایا بحق جوان ناکام سالارشهیدان برادر این خانومو ب اغوش مادرش برگردون ب ناله های لیلا قسمش بده نذری بکن محرم نزدیکه شک نکن حاجتتومیدا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

امیدوارم خیلی زود خوب بشن 5 صلوات 

خداوند همیشه همراه برادر شما و خانواده شما باشه نگران نباشید مراقب اشک ها مادر شما هست نا امید نباشید 

رعایت کنید همه مردم رعایت کنید متوجه هستید چقدر خطرناک شده همه چیز 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

الهی منم کرونای دلتا گرفتم راستش اینو گفتی ترسیدم😔😔😔😔

کرونا دلتا گرفتی مطمئنی؟چون قلب ومعز وریه ازکار میندازه

امیدوارم خیلی زود خوب بشن 5 صلوات  خداوند همیشه همراه برادر شما و خانواده شما باشه نگران نباشی ...

به قدری رعایت میکرد که حدنداشت.نمیدونم چطوری واردبدنش شده ودرجا انداختش

کرونا دلتا گرفتی مطمئنی؟چون قلب ومعز وریه ازکار میندازه

داداشت ازکجااینو گرفته

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

به قدری رعایت میکرد که حدنداشت.نمیدونم چطوری واردبدنش شده ودرجا انداختش

امیدوارم خدا متوجه اشک های مادر شما بشه که هست 100 در 100 و به مادر شما ببخشِ برادرتون رو 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

خدایا بحق جوان ناکام سالارشهیدان برادر این خانومو ب اغوش مادرش برگردون ب ناله های لیلا قسمش بده نذری ...

کاری نیست که نکرده باشیم هنوزم داریم انجام میدیم.خدابه زن وبچه اش رحم کنه.به مادرم که دیگه طاقت نداره.به خودم که دارم میمیرم ازدوریش