2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳

عزیزم معمولا روز چهار و پنج میگن سی تی ریه بدن تا چک کنن ریه رو 

وقت بگیرین برای سی تی از الان

اکسیژن خون هم دایم چک بشه زیر نود خوب نیس و اکسیژن لازم دارم

میتونین از دارهونه امسی متر بگیرین تو خونه دایم چک کنین

برای ضعفتون خواهش میکنم این غذارو بپزید من هرکس کرونا بگیره اگه نزدیکم باشه براش میپزم نباشه هم خواهش میکنم خودش بپزه.

حلیم شیر و عسل

گندم رو با آب بذارید چند ساعت مثلا( ۶ ساعت) خوب بپزه یه بطری شیر اضافه کنید با شیر هم یه ساعت بجوشه اخر عسل رو اضافه کنید میل کنید.

برای درمان بیماری و تقویت بدن عالیهه هرکسم خورده گفته خیلی خوبه.حتی تو پریودی واسه ضعف خانوما عالیه

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
۳

ببین کرونا بیشتر ذهنی درگیرت میکنه یعنی ممکنه الان حالت خوب باشه یهو یه استرس کوچیک کامل بهمت بریزه من خودم روز پنجم جاریم زنگ زد گفت چطوری گفتم کرونا دلتا گرفتم ولی حالم عالی همه چی خوبه گفت از هفته دوم دردت شروع میشه منو میگی استرس گرفت همون شب تنگی نفس اومد سراغم با خودم میگفتم ریه درگیره حتما وای حالم بده دارم میمیرم زنگ زدم دکتر گفت این مضخرفات چیه فک کن سرماخوردی بگیر بخواب دختر جان از فرداش دوباره خوب شدم 

روز چند بهتر شدید؟تا چه روزی خطر داره؟

من هفته اول خوب بودم، هفته دوم ده درصد ریه م درگیر شد.رفتم دکتر بهم دارو داد.خوب شدم البته من فقط سرفه داشتم و بدن درد که با دارو بدن دردم خوب شد ولی سرفه هام همچنان هست.با اینکه بیست روزی گدشته.دکترم گفت سرفه تا دوماه باهات میمونه.همون اول مریضی برو دکتر تا دارو نخوری خوب نمیشی.

الان من خوبم خواهرم یکم خلط داره کلوش سرفه داره یکم

منم سرفه خلط دار داشتم نه پشت هم ،روزی چند بار داشتم.که رفتم سی تی گفت ده درصد ریه ت درگیره.والله این ویروس اصلاا معلوم‌نیست چجوریه،من که میگم بره دکتر تا خیالش راحت شه.چون خود درمانی اصلاااا جواب نمیده