الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین کرونا بیشتر ذهنی درگیرت میکنه یعنی ممکنه الان حالت خوب باشه یهو یه استرس کوچیک کامل بهمت بریزه من خودم روز پنجم جاریم زنگ زد گفت چطوری گفتم کرونا دلتا گرفتم ولی حالم عالی همه چی خوبه گفت از هفته دوم دردت شروع میشه منو میگی استرس گرفت همون شب تنگی نفس اومد سراغم با خودم میگفتم ریه درگیره حتما وای حالم بده دارم میمیرم زنگ زدم دکتر گفت این مضخرفات چیه فک کن سرماخوردی بگیر بخواب دختر جان از فرداش دوباره خوب شدم
من هفته اول خوب بودم، هفته دوم ده درصد ریه م درگیر شد.رفتم دکتر بهم دارو داد.خوب شدم البته من فقط سرفه داشتم و بدن درد که با دارو بدن دردم خوب شد ولی سرفه هام همچنان هست.با اینکه بیست روزی گدشته.دکترم گفت سرفه تا دوماه باهات میمونه.همون اول مریضی برو دکتر تا دارو نخوری خوب نمیشی.
منم سرفه خلط دار داشتم نه پشت هم ،روزی چند بار داشتم.که رفتم سی تی گفت ده درصد ریه ت درگیره.والله این ویروس اصلاا معلومنیست چجوریه،من که میگم بره دکتر تا خیالش راحت شه.چون خود درمانی اصلاااا جواب نمیده