2777
2789
عنوان

گیر دادن الکی ننه بابام(خانواده نمیزارن لاک بزنم)

| مشاهده متن کامل بحث + 2836 بازدید | 29 پست
کار داریم تا کار لاک زدن و آرایش هیچکس و خراب نکرده

مطمنی?

من کاری ندارم لاک بزنه نزنه

من میگم هرچند بابات بدم باشه نباید از لفظ زشت استفاده کنی واسش

مطمن باش باباش صلاح دخترشو بهتراز من و شما میدونه

میدونه لاک و ارایش بدردش میخوره یانه

اگر میتونی درست راهنماییش کن چون اگر این خانم گناهی انجام بده مقصر شما ها هستین البته اگر اعتقادی داشته باشین

ان شا ا...به زودی به ارزوهای قشنگت برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمنی? من کاری ندارم لاک بزنه نزنه من میگم هرچند بابات بدم باشه نباید از لفظ زشت استفاده کنی واسش ...

عزیزم من همچین مشکلایی و داشتم و درک میکنم واسه همینه که اینو میگم بعدم گاهی همونقدر که والدین دوست‌داشتنین میتونن کاری کنن که ازشون بیزار بشه آدم تا تو اون شرایط نباشی درک نمیکنی 

شاید یه لاک چیز بی ارزشی باشه ولی دقیقا موضوع همینه که این خانم سر همین لاک کتک خورده و دعوا شده پس حقم داره که دل شکسته باشه 

خیلی بد حرف میزنی چرا اینجوری درباره بابات صحبت میکنی گیرم بابات بد اما نباید از لفظ.....استفادع ...

عزیزم تو تو شرایطم باش میفهمی اگه فقدر لاک بود که مشکلی نداشتم

به چه قیمتی واسش مهم باشه برو یه کم بخون ببین قران درباره پدر ومادر چی گفته

توم برو قران بخون نوشته بچتونو زور و احبار به دین کنید حفظم قرانو انقدر پدرم شب تا صبح برام خوند صفحه تایپمم کوچولوعه

عزیزم من همچین مشکلایی و داشتم و درک میکنم واسه همینه که اینو میگم بعدم گاهی همونقدر که والدین دوست‌ ...

حق داره ناراحت بشه 

منم قبول دارم

ولی میگم نباید حرف زشت به پدرش بزنه

قران درباره احترام به پدرو مادر سفارشات زیادی کرده

ان شا ا...مشکلات شما هم بزودی حل بشه و خوشبخت بشین.

بازم میگم من اصلا با لاک و ارایشش کاری ندارم

فقط گفتم پدرو مادر پیش خدا  مقام و منزلت خاصی داره

حتی سفارش شده اگر پدر ومادر خاستن فرزندشون را از خدا دور کنن باز هم حق نداری بهش تو هین کنی

عزیزم تو تو شرایطم باش میفهمی اگه فقدر لاک بود که مشکلی نداشتم

حرفتون درسته 

ولی اگر همین پدر یا مادر شما را نفرین کنن مطمن باش روزهای خوبی نمیبینی.

از راه دیگه وارد شو

باهاش لج نکن

دلیلشو ازش بپرس

حتما دلیل قانع کننده ای داره برا کارش.

از یه مشاور کمک بگیر

اما... مگه کوتاه میام یه عالمه که نه ولی یدونه خط چشم دامو یکی ریملو پنج تا رژ لب فقدرم تو خونه لانصب ارایش میکنم هرچیم پول جیبی میگیرم میدم لوازم ارایشی میگیرم خیلی دوس دارم الانم دارم فکر میکنن بشینم یه لاک صورای ملایم بگیرم بزنم ولی تا اخر میمیرم 

اصلا اینطور نبستم یه پسر ببینم هول نکنم

ماشالا حدقل هفته ای دو سه بارو بیرون میرم منظورم سر کوچیمونه تو کوچمونم مسر پرررر

دو تا دخترم پیشتر نیست یکیش اون ور کوچست که الاهی سکته کنه کثافت بیشعور دختره ... ایششش الا ۳ ساله باهاش قهرم یکی دیگم هس اصلا چِت (یه اصطلاح همون مواد بزنی بری فضا)کرده ومیه یه رو خوبه یه رو چت کرد اصلا هیچی بعدش همین که اونن فق باهم زر میزنم  اونم تا ۱۱ شب میشینیم دم در ننمم از اونجا یه نیپامون 

منم فضول دختری نیستم که سر و گوشم نجرخه فکنن فهنیده باشین چطوریم 

خلاصه که الان بابام نیست بهترم ولی ای داداشم ول نمیکنه خودش معلوم نی کحاس گیر میده به منه ...

دیگه خلاصه نگید نگرانتن چون نگرانه بچشون باشن نمیزننش تا حد اینکه بیهوش شه بره بیمارستان والا بخدا 

منم خودمو مثلا به خودم میقبولونم نه لاک برا ناخون ضرر داره نچرال(طبیعی)باشه بهتره ولی اصلا اینطور نبست 

انقدر عقده دارم بچه دارمشم عمران بزارم تا ۱۵ سالکیش لاک بزنه 

والا من خودم تا ۱۵ سالگی حالا نعلوم نیست شاید تا اخر عمرم لاک بزدم بعدش بزارم دخترم بزنه هر هر 

هیق کاش پسر بودم به مولا سر میزاشتم به بیایون میرفتم والا بخدا

الان بجای اینکه بگید نه و اصلا تو سنت کمه و اینا الان هنه یه لاکو دارن یه بچه ۵ ساله لاک داره تا ۵۰ ساله بعدشم الان بجای اینکه به من گیر بدن و کلا خانواده ها به بچشون گیر بدن و دینو اجبارشون کنن بهتره بعضی خانواده ها پسراشونو جمع کنن که اتقدر خانواده ها حسای نشن رو بچهاشون 

لپ مطلب اینه که مردام مرد بشم اینا گیرشونو به ما ندن پس به کی بدن خدا داند

حرفتون درسته  ولی اگر همین پدر یا مادر شما را نفرین کنن مطمن باش روزهای خوبی نمیبینی. از راه ...

اهه فقدر نفرین پدر مادر میگیره اینکه بچتو بزنی (بابام داداشمو زد بیهوش شد رفت بیمارستان)این اصلا جیزی نیست ؟؟ پدر ادم باید پدر باشه که نفرینش بگیره 

من مامانمو کار ندارم خودش پایه هنه جیزایه که اگه اون نبود بانود بودم من 

ولی تو فرانم نوشته شده که دین احبار نیست شاید اکه  زورم نمیکردن الان چادر میزاشتم نمازمم میخوندم اما ....

راستی عیده قربانتون مبارک

توم برو قران بخون نوشته بچتونو زور و احبار به دین کنید حفظم قرانو انقدر پدرم شب تا صبح برام خوند صفح ...

خدا راشکر

خوب لا اقل تازمانی که خانه پدر و مادرت هستی به اونا احترام بزار

بعدا که ان شا ا...ازدواج کردین اون موقع شما و نامزدتون میتونید هر تصمیمی که دارین بگیرین

اینجوری که معلومه شما مشکلات زیادی دارین

خوب برو از یه مشاور کمک بگیر ببین نظرش چیه.

مثلا به مشاور بگو من دینو قبول ندارم ببین چه راهماری جلوت میزاره. اخه لج و لج بازی با پدر و مادر اخرش دودش همه به چشم بابا و مامانت میره و هم بیشتر دودش به چشن خودت

پس بهتره اصولی این مشکلو حل کنی

ان شا ا...به حق ابرو زهرا مشکلاتت به زودی زود حل بشه

اهه فقدر نفرین پدر مادر میگیره اینکه بچتو بزنی (بابام داداشمو زد بیهوش شد رفت بیمارستان)این اصلا جیز ...

چی بگم ابجی

فقط میتونم واستون دعا کنم که مشکلاتت حل بشه. 

ببین معلومه مشکلات زیادی داری و این مشکلات تو نی نی سایت خل نمیشه چون ممکنه افرادی مثلا مثل خود من شمارا بد راهنمایی کنه. پس بهتره یه فکر اساسی کنید چون در اینده قطعا با مشکلات بیشتری روبرو میشوید .به نظر من برو چن جلسه مشاوره. تنها چیزی که به ذهنم رسید.

عید شما هم مبارک

ان شا ا...به حق ابرو زهرا به زودی زود تمام مشکلاتت حل بشه .